ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελλάδα θα προχωρήσει σε αρχική δημόσια εγγραφή για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας τον επόμενο μήνα, δήλωσαν πηγές του ΤΑΙΠΕΔ στο Reuters.
Το IPO για ποσοστό 19% στο ΔΑΑ αναμένεται να λάβει χώρα «στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου», δήλωσε η πηγή.
Ετερος αξιωματούχος είχε δηλώσει στο Reuters ότι το ΤΑΙΠΕΔ σχεδιάζει να εισάγει το «Ελ. Βενιζέλος» στο ΧΑ το πρώτο τρίμηνο του 2024 και να πουλήσει στην γερμανική AviAlliance, η οποία ελέγχει μερίδιο 40%, ένα ακόμη 10% με premium σε σχέση με την τιμή της δημόσιας εγγραφής.
Ενα ακόμη ποσοστό 1% θα πουληθεί στον όμιλο Κοπελούζου, ο οποίος ελέγχει το 5% του αεροδρομίου, δήλωσε η ίδια πηγή.
Διαβάστε επίσης
ΤΑΙΠΕΔ: Δεν είναι στις προτεραιότητές μας για φέτος η ΔΕΠΑ Εμπορίας
Πώς θα μπει το Ελ. Βενιζέλος στο Χρηματιστήριο – Τι απαντάει το Υποικ για την AEGEAN
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Ανοιχτά για όλους τα Στενά του Ορμούζ πλην των ΗΠΑ και των συμμάχων τους
- Μαγνησία: Με σχέδιο για υποδομές, παραγωγή και κοινωνική συνοχή η περιοδεία Κοντογεώργη
- Στο Κατάρ ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ εν μέσω πολέμου για συνομιλίες σε περιφερειακά θέματα
- Seanergy (Σταμάτης Τσαντάνης): Παρήγγειλε δύο νεότευκτα Capesize – Πούλησε το M/V Squireship με κέρδος $4 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.