ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου, τα ξημερώματα της Κυριακής, του 63χρονου Ερρίκου Διβάνη, ο οποίος, μαζί με τα αδέρφια του, ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).
Σήμερα ο όμιλος Διβάνη διαθέτει επτά ξενοδοχεία με ξεχωριστό ύφος το καθένα, τέσσερα στην Αθήνα (Divani Caravel, Divani Apollon Suites, Divani Apollon Palace & Thalasso, Divani Palace Acropolis), και απο ένα στην Καλαμπάκα (Divani Meteora) στη Λάρισα (Divani Palace Larissa) και την Κέρκυρα (Divani Corfu).
Ο Ερρίκος Διβάνης αφήνει πίσω τη σύζυγό του Σοφία, την κόρη του Έλλη, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.
Η κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασμαστική Ασθένεια «Η Φλόγα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εύβοια: Παραμένει κολλημένο το φέρι μποτ που έπεσε σε ξέρα στα Στύρα – Τα ερωτήματα για τον καπετάνιο
- Κένεντι τζούνιορ: Τέλος στις χρηματοδοτήσεις εμβολίων mRNA αξίας 500 εκατ. δολαρίων για ιούς και καρκίνο – Δεν είναι ασφαλή
- Νετανιάχου: Άμεσα ξεκινά η επόμενη φάση του πολέμου με την Χαμάς – Μάχες σε ζώνες με ομήρους και αμάχους στην Γάζα – Θα τους «νικήσουμε ολοκληρωτικά»
- Τραμπ: Θα πάρω τον έλεγχο της Ουάσινγκτον αν οι αρχές δεν πατάξουν την εγκληματικότητα ανηλίκων
