• Business

    Παπαστράτος: Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας ο Σταύρος Δρακουλαράκος

    • NewsRoom
    σταυρος δρακουλαρακος

    Σταύρος Δρακουλαράκος, νέος Διευθυντής Επικοινωνίας της Παπαστράτος


    Στοχεύοντας σε ένα ριζικό εσωτερικό και εξωτερικό ανασχηματισμό, που έχει ξεκινήσει από 2017, η Παπαστράτος ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας Διεύθυνσης Επικοινωνίας.

    Η απόφαση αυτή αποσκοπεί στο να ενισχύσει την επικοινωνιακή στρατηγική της εταιρίας, στις σύγχρονες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

    Στο νέο αυτό τμήμα, τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Σταύρος Δρακουλαράκος. Πρόκειται για ένα στέλεχος της Παπαστράτος, με πολυετή εμπειρία στο διοικητικό σχεδιασμό, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ηγεσία ομάδων.

    Μέχρι πρότινος, ο κ. Δρακουλαράκος εργαζόταν ως Group Managing Director στην 24Media, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος και ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων Chief Digital Office και CEO.

    Κατέχοντας αυτούς τους σημαντικούς ρόλους, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της επιχειρηματικής και επικοινωνιακής στρατηγικής του ομίλου, ενώ συνέβαλλε στη δημιουργία περιεχομένου και προϊόντων για την ψηφιακή εμπειρία των χρηστών.

    Την απόφαση της Παπαστράτος για τη δημιουργία αυτού του νέου τμήματος Επικοινωνίας εξήγησε ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας:

    «Πήραμε μια μεγάλη απόφαση να αλλάξουμε το προϊόν μας και την ίδια μας την επιχειρηματική υπόσταση. Το τμήμα Επικοινωνίας αποτελεί καταλύτη σε αυτή τη νέα εποχή που οραματιζόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι ο Σταύρος και η ομάδα του θα συμβάλλουν με επιτυχία στους εταιρικούς μας στόχους. Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην οικογένεια της Παπαστράτος», είπε χαρακτηριστικά.

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε και άλλη μια «μεταγραφή», σε στρατηγικής σημασίας θέση, αυτή της Διεύθυνσης Ψηφιακών Μέσων, την οποία ανέλαβε η Σοφία Γκουζιώτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπαστράτος: Νέα Γενική Διευθύντρια Ψηφιακών Μέσων η Σοφία Γκουζιώτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απαντά η Παπαστράτος σχετικά με την έρευνα για την επικινδυνότητα των IQOS

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Grivalia ολόκληρη η ανάπτυξη στο πρώην ακίνητο της Παπαστράτος στον Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ