• Business

    Πάνος Παλαιολόγος (Hotel Brain): Γιατί προχωρήσαμε σε στρατηγική συνεργασία με την Sky Express – Όλο το παρασκήνιο

    Πάνος Παλαιολόγος, Hotel Brain


    Η Hotel Brain, πρωτοπορώντας στις εξελίξεις, ανακοίνωσε χθες την πρώτη στρατηγική συνεργασία μετά την πανδημία στον τουριστικό κλάδο, η οποία αφορά τη δημιουργία πακέτου υπηρεσιών ξενοδοχείου και αερομεταφορών.

    Ειδικότερα, η Hotel Brain ανακοίνωσε τη σύμπραξή της με τον όμιλο  IOGR  της αεροπορικής Sky Express για να συνδέσει σε ένα πακέτο μετακινήσεις, μεταφορές και διαμονή, διευκολύνοντας τον πελάτη στην επιλογή των διακοπών του.

    «Λόγω της πανδημίας πιστεύουμε ότι θα αλλάξει το τουριστικό προϊόν και, κυρίως, ο τρόπος που ο καταναλωτής το αγοράζει», δήλωσε μιλώντας στο mononews.gr o Πάνος Παλαιολόγος, ιδρυτής, βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hotel Brain.

    «Και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε γρήγορα στις καινούργιες αλλαγές προσφέροντας ευκολία στον καταναλωτή και με αυτή τη στρατηγική συνεργασία, είμαστε πρωτοπόροι στην αλλαγή που έρχεται», συμπληρώνει.

    «Λόγω της πανδημίας τα δεδομένα αλλάζουν»

    Τα οφέλη της συνεργασίας είναι η διαμόρφωση ελκυστικών πακέτων που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις των δύο εταιρειών, που κάνουν πράξη το “ισχύς εν τη ενώσει” για να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αγορά, όπως έχει γίνει πλέον η τουριστική αγορά, μετά την πανδημία.

    «Λόγω της πανδημίας τα δεδομένα αλλάζουν και το τουριστικό προϊόν πρέπει να προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα, δηλαδή τον τρόπο που πλέον επιλέγει ο πελάτης τις διακοπές του. Ο πελάτης θέλει να έχει ευκολία και να κλείνει με μια κίνηση και αεροπλάνο και ξενοδοχείο», τονίζει ο κ. Παλαιολόγος.

    «Στόχος μας είναι, μαζί με ένα δυνατό όμιλο, να δημιουργήσουμε πακέτα και συνέργειες ώστε  να πουλήσουμε καλύτερα το ξενοδοχειακό μας προϊόν. Θα δημιουργήσουν προϊόντα που θα απευθύνονται σε τουριστικά πρακτορεία αλλά θα διατίθενται και από την πλατφόρμα της Hotel Brain», σημειώνει.

    Η στρατηγική συνεργασία αυτή θα μεταφραστεί και σε μετοχική συνεργασία, η οποία ακόμη δεν έχει γίνει αλλά θα διαμορφωθεί στην πορεία. Ωστόσο ο κ. Παλαιολόγος θα διατηρήσει την πλειοψηφία και το management. Ταυτόχρονα τα σχέδια ανάπτυξης της Hotel Brain παραμένουν, ώστε να φτάσει στα 100 ξενοδοχεία, αν και επιμηκύνεται ο χρόνος ολοκλήρωσής τους μέχρι το 2023-24.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ