ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 72.800 έλεγχοι της ΑΑΔΕ το 2026 – Ενεργοποιούνται τα νέα υπερόπλα για την πάταξη της φοροδιαφυγής
«Μπλοκάρονται» οριστικά οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην αντιπρόεδρου της Jumbo, Ευάγγελου Παπαευαγγέλου μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τις πωλήσεις ακινήτων σε Κινέζους μέσω POS. Την εντολή για την οριστική δέσμευση τόσο των λογαριασμών του κ. Παπαευαγγέλου, όσο και εταιρειών συμφερόντων του, έδωσε η επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη, η οποία πρόσφατα είχε προχωρήσει σε μία πρώτη προσωρινή δέσμευση.
Μετά την πάροδο του 15νθημέρου, όπως ορίζει ο νόμος, προχώρησε τώρα στην οριστική δέσμευση καθώς σε εξέλιξη είναι η έρευνα για συμβάσεις που υπεγράφησαν μέσω εταιρειών, συμφερόντων του κ. Παπαευαγγέλου.
Αυτές οι συμβάσεις ερευνώνται από τον οικονομικό εισαγγελέα και τις φορολογικές αρχές για να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα όπως η απάτη και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εύρημα-«βόμβα» για την υπόθεση Παπαευαγγέλου: «Τυφλά» για τουλάχιστον 45 μέρες τα «ραντάρ» της Εθνικής Τράπεζας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικός Βακάκης (JUMBO): «Έμεινα με ανοιχτό το στόμα για Κουτσολιούτσο και Παπαευαγγέλου…»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι απαντά η ΕΔΕΕ για τα βραβεία Ermis και τον πόλεμο στη διαφημιστική αγορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα μυστικά του Νταβός και ο ΚΜ, ο Δένδιας και οι ναύαρχοι του καναπέ, ο τουρκικός δάκτυλος στην Κύπρο και ο χαμός στην Περιφέρεια Αττικής
- Κρύβεται ο Σαμαράς πίσω από την Καρυστιανού; – Τα σενάρια και η αλήθεια
- Το TikTok μπαίνει στο παιχνίδι του Μουντιάλ 2026 και δοκιμάζει τα όρια της τηλεόρασης
- Σιγή… ασυρμάτου από τη FIFA και ανησυχία ενόψει Μουντιάλ λόγω Τραμπ και Βενεζουέλας