ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υποχρεωμένοι είναι όσοι έχουν προϊόντα «χύμα» προς διάθεση σε καταστήματα εστίασης (ταβέρνες, εστιατόρια κτλ) να έχουν σε ευκρινές σημείο έγγραφο με την ταυτότητα προέλευσης αυτών των προϊόντων, σύμφωνα με τη νέα τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στους αποσταγματοποιούς τσίπουρου, αυτοί μπορούν να διαθέσουν νόμιμα τις ποσότητες τσίπουρου, που έχουν παράξει, αρκεί να τις δηλώσουν, έστω και αν μέχρι τώρα δεν τις διέθεταν με τις νόμιμες διαδικασίες.
Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις της τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή, δίνεται η δυνατότητα στους διήμερους αποσταγματοποιούς να διαθέσουν, με νόμιμα παραστατικά, τα προϊόντα απόσταξης τσίπουρου που έχουν, απλά και μόνο με την δήλωση των αποθεμάτων τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΦΕΤ: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε για τις πασχαλινές αγορές τροφίμων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Στασινός (TEE): «Επικίνδυνο και οπισθοδρομικό το νομοσχέδιο περί αιγιαλού»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαρεμένος για υπόθεση Πετσίτη: Ό,τι χρήζει διαλεύκανσης να διαλευκανθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jonathan Anderson: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior έχει εμμονή με τα αρχαία ελληνικά φλιτζάνια
- Διοικητές νοσοκομείων και ΥΠΕ: Πρώτη συνάντηση με τον Ά. Γεωργιάδη μετά την αξιολόγηση του ΕΣΥ
- Πέθανε η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός Κλαούντια Καρντινάλε, σε ηλικία 87 ετών
- Παναθηναϊκός: Οι προθέσεις του Αλαφούζου και η σιωπή της Μαρίας Αγγελικούση που γεννά ερωτήματα
