• Top Stories

    Βαρεμένος για υπόθεση Πετσίτη: Ό,τι χρήζει διαλεύκανσης να διαλευκανθεί

    • NewsRoom

    Γιώργος Βαρεμένος


    Πυκνώνουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ που κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τον Νίκο Παππά για την υπόθεση Πετσίτη. Μετά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Σάκη Παπαδόπουλο έρχεται και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, να δηλώσει πως «ο,τιδήποτε χρήζει διαλεύκανσης πρέπει να διαλευκανθεί».

    Πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος πήρε αποστάσεις από τον Νίκο Παππά σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει τις σχέσεις του με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

    Παρά τις προσπάθειες να ανασκευάσει αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος είπε ότι «όλα είναι προς διερεύνηση. Ο κόσμος επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η παραμικρή σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις».

    Σε άρθρο του στην εφημερίδα Τα Νέα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα, εάν δεν το αποδεικνύει η συμπεριφορά του, οι παρέες του, η στάση ζωής του».

    Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 ο κ. Βαρεμένος άσκησε κριτική και στις δηλώσεις του Παναγιώτη Πικραμμένου λέγοντας: «Κατανοητά όποια αισθήματα πίκρας, από κει και πέρα όμως, να αποδίδει τη υπόθεση σε πολιτικούς, δηλαδή ότι κάθισαν κάποιοι πολιτικοί και είπαν πως θα εξοντωθεί ο κ. Πικραμένος, να βγει από τη μέση και βγαίνει και κάνει πολιτική δήλωση.

    » Η οποιαδήποτε δήλωση για τα προσωπικά του αισθήματα είναι απολύτως θεμιτή. Όταν την πολιτικοποιεί σήμερα και αύριο βγαίνει η είδηση να προταθεί ο κ. Πικραμένος για πολιτικό αξίωμα, εδώ μπαίνουμε στο χορό της πολιτικής εκμετάλλευσης» ανέφερε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Πετσίτη: Συντροφικά μαχαιρώματα κατά Παππά για τις «παρέες του»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μπάτλερ έκαψε τον Πετσίτη!



    ΣΧΟΛΙΑ