ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Ζέσταμα” για τη επικείμενη έναρξη της 3ης αξιολόγησης ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα ο υπ.Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του EuroWorkingGroup ενώ την Τρίτη θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί. Σε πρώτη φάση αναμένεται να αξιολογηθεί η πρόοδος επί των 113 προαπαιτουμένων, αλλά και να προετοιμαστεί η έλευση των τεχνικών κλιμακίων των Θεσμών στην Αθήνα, η οποία τοποθετείται χρονικά στις 10 Σεπτεμβρίου. Η έλευση των επικεφαλής των Θεσμών πάντως δεν αναμένεται πριν από τα μέσα με τέλη Οκτωβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Γιατί οι ιδιοκτήτες στο NFL δεν βιάζονται να ανοίξουν περισσότερο την πόρτα στα επενδυτικά κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.