• Business

    Reds: «Πράσινο φως» για την κατασκευή νέου συγκροτήματος κτιρίων στο Smart Park

    • NewsRoom
    smart_park_


    Την έκδοση της οικοδομικής άδειας που είχε αιτηθεί για την επέκταση του Smart Part καθώς και την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων Σκλαβενίτης και BSB στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Smart Park, γνωστοποίησε η Reds.

    Όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε «η οικοδομική άδεια την οποία είχε αιτηθεί για την κατασκευή συγκροτήματος κτιρίων επιφανείας 15.500 τ.μ. ως τμήμα της Β’ Φάσης ανάπτυξης του Smart Park, εκδόθηκε από τις αρμόδιες Αρχές. Κατ’ επέκταση η θυγατρική της, “Γυαλου Εμπορικη και Τουριστική Α.Ε. ”, προτίθεται να εκκινήσει το επόμενο διάστημα σταδιακά την υλοποίηση, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις του Smart Park, προκειμένου να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή νέο κτίριο επιφανείας περίπου 800 μ2, ώστε να καλυφθούν υπάρχουσες ανάγκες καταστημάτων και χώρων εστίασης, ενώ το ποσοστό κάλυψης των επιφανειών Εμπορικής Μίσθωσης του Smart Park ανέρχεται στο 100%.

    Περαιτέρω, στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Smart, ξεκίνησε πρόσφατα η λειτουργία του πλήρως ανακαινισμένου Hypermarket Σκλαβενίτης καθώς και του καταστήματος λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.

    Αναλυτικότερα:

    • σε χώρο που μισθώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία» και με διακριτικό τίτλο «Σκλαβενίτης», λειτουργεί πλέον κατάστημα συνολικής επιφανείας περίπου 5.900 τ.μ., το οποίο διαθέτει χώρους πώλησης περίπου 4.000 τ.μ. και επιπλέον υπόγεια αποθήκη περίπου 1.200 τ.μ.
    • σε χώρο επιφανείας περίπου 264 μ2 που έχει εκμισθωθεί στην εταιρεία «B&F Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Ενδυμάτων» και διακριτικό τίτλο «B&F Α.Β.Ε.Ε. Ενδυμάτων» λειτουργεί πλέον κατάστημα λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ BSB.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΕΗ: «Κληρώνει» για το 40% του λιγνίτη-Στο «πακέτο» και οι δύο μονάδες στη Μεγαλόπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Βουλγαρία έγινε παράδεισος επιχειρηματικότητας. Οι ευθύνες Τσακαλώτου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκλειστικό: Ποιο είναι το Arctos που βγαίνει προς πώληση από την Τράπεζα Πειραιώς



    ΣΧΟΛΙΑ