• Business

    Big deal για τα John Noa


     

    Μια νέα, μεγάλη συμφωνία «έκλεισε» στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.  Η καταξιωμένη φαρμακευτική εταιρία EIFRON S.A. αναλαμβάνει τη διανομή των καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής JOHN NOA εντός της Ελλάδας, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

    Ειδικότερα, μέσω των εμπορικών και ιατρικών τμημάτων της, η EIFRON S.A., αναλαμβάνει την διακίνηση των προϊόντων στα φαρμακεία καθώς και την επιστημονική ενημέρωση των ιατρών. Η EIFRON S.A., η οποία εδρεύει την Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια κορυφαία εταιρία σε διαβητικά προϊόντα, προβιοτικά και ειδικές δερματικές κρέμες.

    Η συνεργασία των δύο εταιριών στοχεύει στην επιπλέον ανάδειξη των ωφελειών των σκευασμάτων  WORTS σιρόπια υγείας,  ORIGIN καινοτόμες βιταμίνες με ψεκασμό στο στόμα, CAPS σειρά βοτάνων, BEVER πρωτότυπα ροφήματα, ELIXIR και HAPPY KIDS τα μοναδικά βιταμινούχα ζελεδάκια για παιδιά.

    Τα προϊόντα JOHN NOA παράγονται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Μ.Ε.Π.Ε. Χρησιμοποιούν συστατικά σύμφωνα με τις οδηγίες του EFSA, παράγονται σε συνθήκες GMP, ενώ είναι όλα γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

    Όπως δήλωσαν στο mononews.gr ο διευθύνων σύμβουλος της JOHN NOA κ. Γιάννης Λιακόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της EIFRON S.A. κ. Βασίλης Εμμανουήλ,  «η συνεργασία αυτή θα αναδείξει την μοναδική ποιότητα και καινοτομία των προϊόντων JOHN NOA στους καταναλωτές και επαγγελματίες υγείας, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την παρουσία τους και εκτός Ελλάδος, αποδεικνύοντας το ότι σε μια αγορά που το

    99% των προϊόντων είναι εισαγόμενα, εμείς μπορούμε να παράγουμε πολύ καλύτερα προϊόντα και ταυτόχρονα να τα εξάγουμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ευρωπαϊκή Πίστη – Συνεργασία με τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Demo επενδύει στους νέους επιστήμονες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Merck: Νέα πένα για την γονιμότητα στην Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ