ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ναυάγιο οδηγήθηκε το σχέδιο συγχώνευσης των εταιρειών Phillip Morris και Altria οι οποίες αποφάσισαν ωστόσο να προωθήσουν από κοινού το IQOS στην αμερικανική αγορά.
Οι δύο εταιρίες, δηλώνουν τώρα έτοιμες να προχωρήσουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ στην αμερικανική αγορά.
«Οι δύο εταιρίες συμφώνησαν να εστιάσουν στην προώθηση του IQOS στις ΗΠΑ ως τμήμα του αμοιβαίου ενδιαφέροντός τους να επιτύχουν ένα μέλλον χωρίς κάπνισμα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Philip Morris Αντρέ Καλαντζόπουλος.
Σημειώνεται ότι η Altria έχει μεταξύ άλλων την ευθύνη διακίνησης του IQOS, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Phillip Morris.
Η Altria έχει κάνει μεγάλο άνοιγμα στα προϊόντα ατμίσματος, με την εξαγορά της Juul, εταιρείας με το μεγαλύτερο μερίδιο στις ΗΠΑ στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά εσχάτως επλήγη όπως και όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στα προϊόντα ατμίσματος, από τη δημοσιοποίηση περιστατικών που ενοχοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Η κρίση που πλήττει την Juul Labs αποτελεί σοβαρό πρόβλημα και για τη μητρική Altria, που σήμερα ανακοίνωσε ότι σταματά κάθε διαφημιστική προβολή των προϊόντων της στις ΗΠΑ, ενώ ο διευθύνων σύμβουλός της, Κέβιν Μπέρνς οδηγήθηκε σε παραίτηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Τα σενάρια της ΕΚΤ, διεθνών τραπεζών και οίκων αξιολόγησης για την πορεία των τιμών
- Ντόναλντ Τραμπ: Προσωρινή άρση κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για να ρίξει τις τιμές
- Γιατί διαφωνούν J.P. Morgan και Deutsche Bank για τη μετοχή του ΟΤΕ
- Ο Άδωνις και οι υδατάνθρακες, ο Τσίπρας και το τρίγωνο των Βερμούδων, γαλέτα και χαβιάρι και η παιδική χαρά της Βουλής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.