• Business

    Μιχάλης Τσαμάζ (ΟΤΕ): «Αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες εταιρείες είναι ότι δεν φοβούνται την αλλαγή»

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Μιχάλης Τσαμάζ, CEO του ομίλου ΟΤΕ


    Το όραμα της διοίκησης για το μέλλον του ΟΤΕ με επιμονή στο brand name και με τελικό στόχο να αποτελέσει τον πάροχο των ψηφιακών υπηρεσιών του αύριο ανέλυσε την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Μιχάλης Τσαμάζ, στο πλαίσιο του Management Team Meeting 2021, που πραγματοποιήθηκε λόγω των συνθηκών διαδικτυακά.

    Σύμφωνα με τον κ. Τσαμάζ «αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες εταιρείες είναι ότι δεν φοβούνται την αλλαγή. Στη νέα ψηφιακή εποχή κατά την οποία το disruption έχει γίνει ο νέος κανόνας, δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό. Τα χθεσινά επιτεύγματα δεν θα εγγυηθούν την επιτυχία του αύριο. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά στον ΟΤΕ. Αποδείξαμε ότι ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που έρχεται στο δρόμο μας. Μαζί θα διαμορφώσουμε τη μάρκα Cosmote του μέλλοντος».

    Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η συζήτηση για το disruption και στην οποία εκτός από τον επικεφαλής του ΟΤΕ συμμετείχαν ο Χρήστος Χαρπαντίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος θυγατρικής εταιρίας της Philip Morris International και ο Νίκος Κουμέττης πρόεδρος της The Coca-Cola Company στον επιχειρησιακό όμιλο της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).

    Κατά τη διάρκεια του Management Team Meeting επίσης τα στελέχη του ΟΤΕ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον Dominique Leroy, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Telekom AG για την Ευρώπη, το όραμά της γερμανικής εταιρείας για την Telekom του μέλλοντος, κυρίως μέσω της ενίσχυσης του προσανατολισμού της στην ικανοποίηση του πελάτη και τη στρατηγική Digital Leader.

    Μαρίνα Καταροπούλου, Επικεφαλής Εσωτερικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ, Dominique Leroy, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Telekom AG και Μιχάλης Τσαμάζ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ

    Να σημειωθεί ότι φέτος η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των στελεχών του ΟΤΕ πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ολοκλήρωση ενός ακόμα σημαντικού μετασχηματισμού του Ομίλου με διάσπαση των κλάδων Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service) Καταστημάτων (Shops) και Τεχνικών Υπηρεσιών Πεδίου (Technical Field Operations) από την ΟΤΕ ΑΕ και την Cosmote και τη δημιουργία τριών νέων θυγατρικών εταιρειών.

    Διαβάστε επίσης:

    OTE: Στο 5% το ποσοστό της Massachusetts Financial Services Company

    ΟΤΕ: Διάκριση από Bloomberg Gender Equality Index για την ισότητα των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον

    ΟΤΕ: «Buy» και τιμή στόχος τα €15 από τη Eurobank Equities – Απόδοση 8% το 2021



    ΣΧΟΛΙΑ