ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κομισιόν ενέκρινε έκ μέρους της Ελλάδας βοήθεια ύψους 10 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των ανθοκαλλιεργητών, στο πλαίσιο του Προσωρινού Πλαισίου για τις κρατικές ενισχύσεις που έχει υιοθετήσει η Επιτροπή για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού.
«Τα ελληνικά μέτρα των 10 εκατ. ευρώ θα στηρίξουν τους αγρότες στον τομέα της ανθοκαλλιέργειας, που αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουν δυσκολίες», δήλωσε η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Μαργκρέιτε Βέστεϊγερ υπεύθυνη για την πολιτική ανταγωνισμού και πρόσθεσε ότι “αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν για την κάλυψη των αμέσων αναγκών ρευστότητας”.
Η στήριξη θα είναι προσβάσιμη στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και δεν θα υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ ανά εταιρία, ενώ τα μέτρα θα ισχύσουν ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.