• Business

    KKR: Πτώση 6,5% στα κέρδη, στα 526 δισ. δολάρια το υπό διαχείριση ενεργητικό

    • NewsRoom

    Joseph Bae και Scott Nuttall, KKR


    Καλύτερα των αναμενόμενων ήταν τα αποτελέσματα του γ’ τριμήνου για τον επενδυτικό κολοσσό KKR, καθώς η ανάπτυξη της ασφαλιστικής της δραστηριότητας μετρίασε την πτώση των πωλήσεων περιουσιακών στοιχείων ιδιωτικών μετοχών.

    Τα κέρδη μειώθηκαν κατά 6,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος σε 780 εκατομμύρια δολάρια ή 88 σεντς ανά μετοχή, υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών στο Bloomberg για 82 σεντς ανά μετοχή.

    Τα κέρδη που προέρχονται από προμήθειες αυξήθηκαν κατά 2,9% στα 558 εκατ. δολάρια λόγω των υψηλότερων αμοιβών διαχείρισης, μειωμένα όμως από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 570 εκατ. δολάρια.

    Η KKR συγκέντρωσε 14 δισ. δολάρια για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, αυξάνοντας το συνολικό υπό διαχείριση ενεργητικό της στα 528 δισ. δολάρια, 6,5% αυξημένο σε σχέση με έναν χρόνο πριν.

    «Τα αποτελέσματά μας υπογραμμίζουν την ανθεκτικότητα, την ποικιλομορφία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους οι συνδιευθύνοντες σύμβουλοι Joseph Bae και Scott Nuttall.

    Οι μετοχές της KKR έχουν κερδίσει 28% φέτος, αφήνοντας ελαφρώς πίσω τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές Blackstone Inc. και Apollo Global Management Inc.

    Διαβάστε επίσης:

    ΚΚR: Από τυχοδιωκτική εταιρεία εξαγορών σε θρύλο των επενδύσεων

    Telecom Italia: Πράσινο φως για το deal των 22 δισ. ευρώ με την KKR

    KKR: Επενδύει στην Catalio Capital Management του Γιώργου Πετρόχειλου



    ΣΧΟΛΙΑ