ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 3 ισχυρών, το 8,5% της Φουρλής έχει ο Φέσσας, τα μηνύματα του Εξάρχου και το νέο deal, ποιος shipowner χτίζει 120 πλοία, οι συμβάσεις του Γεωργίου, δύο ισχυροί παίκτες στην Credia και τα πάρτι της Κίμπερλι και της Βάσως Φειδάκη
Τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης του «Καλαθιού του Νοικοκυριού», με περισσότερα επώνυμα προϊόντα συζήτησε, σήμερα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).
Στην τηλεδιάσκεψη του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Παπαθανάση και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρη Αναγνωστόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΤ υπό τον πρόεδρό του, Γιάννη Γιώτη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε αποτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» -πρωτοβουλία την οποία στηρίζει ο ΣΕΒΤ- και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής του με περισσότερα επώνυμα προϊόντα, με γνώμονα πάντοτε την προστασία των νοικοκυριών και κυρίως των πιο ευάλωτων στο σημερινό περιβάλλον του υψηλού πληθωρισμού.
Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι όπως η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη με τον ΣΕΒΤ στις 12 Οκτωβρίου 2022 έτσι και η σημερινή μαγνητοφωνήθηκε και τηρήθηκαν πρακτικά προκειμένου να είναι απολύτως ασφαλής η τήρηση των κανόνων περί του ανταγωνισμού.
Διαβάστε επίσης
Τριπλάσιες οι συστάσεις επιχειρήσεων στο ΕΒΕΑ το 2022, σε σχέση με τις διαγραφές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.