• Business

    INTRASOFT: Ανανεώνει συμβόλαιο υποστήριξης με την Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

    • NewsRoom
    Αλέξανδρος Μάνος Intrasoft International

    Αλέξανδρος Μάνος, CEO Intrasoft International


    Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας της με την Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών σε όλους τους χρήστες της.

    Για τα επόμενα 4 χρόνια, η INTRASOFT θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Υπηρεσία Εκδόσεων (www.publications.europa.eu) σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ στην απάντηση προφορικών και γραπτών αιτημάτων, από απλές ερωτήσεις για την ίδια την Υπηρεσία Εκδόσεων μέχρι εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία συγκεκριμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων νομικής φύσης, κυρίως στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων.

    Ενδεικτικό του εύρους των υπηρεσιών που παρείχε ήδη η INTRASOFT ήταν ότι, το 2017 ο αριθμός των αιτημάτων σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ υπερέβη τις 20.000.

    Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: «Η ανανέωση του συμβολαίου μας με την Υπηρεσία Εκδόσεων στο Λουξεμβούργο υπογραμμίζει την εξαιρετική απόδοση και διαρκή δέσμευση της ομάδας μας στις απαιτήσεις των πελατών μας και προβάλλει τις ξεχωριστές τεχνικές γνώσεις της INTRASOFT στο πεδίο των Ευρωπαϊκών Οργάνων.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έληξε η απεργία της ΠΝΟ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από αύριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ELPEDISON: Νέος πρόεδρος ο πυρηνικός φυσικός Andrea Testi

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Καραγεωργίου: Η κερδοφόρα συμφωνία της Olympic Shipping με την Aissot



    ΣΧΟΛΙΑ