• Business

    Intradevelopment: Τα σχέδια του Δημήτρη Θεοδωρίδη για ένα νέο boutique hotel στο κέντρο της Αθήνας

    theodoridisnomikou

    Δημήτρης Θεοδωρίδης – Δούκισσα Νομικού


    Στη διαδικασία των μελετών για την ανακαίνιση και μετατροπή του κτηρίου επί της οδού Κολοκοτρώνη 3-5 στην Αθήνα, απέναντι από την παλιά βουλή, σε boutique hotel βρίσκεται η Intradevelopment, θυγατρική της Intrakat (όμιλος Intracom) ενώ παράλληλα αναζητεί νέες ευκαιρίες, ειδικά στα τουριστικά ακίνητα.

    Με επικεφαλής στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Δημήτρη Θεοδωρίδη η Intradevelopment στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των τουριστικών της ακινήτων η λειτουργία και συντήρηση των οποίων γίνεται από την Inestia (θυγατρική).

    Το τριώροφο διατηρητέο της οδού Κολοκοτρώνη, επιφάνειας 4.160 τ.μ., μισθώθηκε πέρσι από την Intrakat από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού για 20 χρόνια έναντι μηνιαίου τιμήματος 40.000 ευρώ. Ο σχεδιασμός είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του το δεύτερο τρίμηνο του 2019 και θα περιλαμβάνει 45 δωμάτια, εστιατόριο και spa.

    Θα πρόκειται για την τρίτη τουριστική ανάπτυξη της εν λόγω εταιρείας. Σε λειτουργία έχει ένα μικρό ξενοδοχείο στην οδό Μητροπόλεως, το ΜΕΤ 34 με 7 σουίτες, και το Branco, το οποίο είναι ένα ακόμα boutique hotel πέντε αστέρων στη Μύκονο, 21 δωματίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί κάνει ράλι η μετοχή της Intrakat

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intrakat: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με τη Eurokat



    ΣΧΟΛΙΑ