ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Intracom ανακοίνωσε την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνία μεταξύ της θυγατρικής της INTRADEVELOPMENT με την AMICROSS για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην Devenetco.
Η Devenetco μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών.
Το βασικό τίμημα ορίστηκε στα 28.500.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Intracom
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS») ανακοινώνει ότι στις 18.10.2021 η, κατά ποσοστό 82,64%, θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία “INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ” (δ.τ. “INTRADEVELOPMENT”) υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία «AMICROSS LTD» για την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία με την επωνυμία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%.
Η “Devenetco Ltd”, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών.
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό όρους και αιρέσεις, προβλέπεται δε να λάβει χώρα έως τις 30.11.2021. Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των € 28.500.000. Το τελικό τίμημα θα καθορισθεί βάσει των όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία. Το επενδυτικό κοινό θα ενημερώνεται από την INTRACOM HOLDINGS επί της πορείας της συναλλαγής.
Διαβάστε επίσης
Εισβολή του FBI στο σπίτι του Ρώσου μεγιστάνα Όλεγκ Ντεριπάσκα
Ανοδικό ντεμπούτο για το πρώτο ETF συνδεδεμένο με bitcoin στη Wall Street
ESG Innovation Challenge: Μεγάλο ενδιαφέρον από τις startups – Τα αποτελέσματα μετά τις 4 Νοεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφιανά Κορινθίας: Φωτιά σε δασική έκταση – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, δείτε εικόνες
- Κόμπος στο BBC: «Η ζωή συνεχίζεται κανονικά στην Κύπρο» – Υπό έλεγχο η κατάσταση μετά το περιστατικό με ιρανικό drone
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν πετρελαιοφόρο με σημαία Νήσων Μάρσαλ στον Κόλπο
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.