• Business

    Intracom: Δεσμευτική συμφωνία με Amicross για την πώληση ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Μύκονο

    • NewsRoom
    Σωκράτης Κόκκαλης

    Σωκράτης Κόκκαλης, πρόεδρος Intracom


    Η Intracom ανακοίνωσε την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνία μεταξύ της θυγατρικής της INTRADEVELOPMENT με την AMICROSS για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην Devenetco.

    Η Devenetco μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών.

    Το βασικό τίμημα ορίστηκε στα 28.500.000 ευρώ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Intracom

    Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS») ανακοινώνει ότι στις 18.10.2021 η, κατά ποσοστό 82,64%, θυγατρική της εταιρεία με την επωνυμία “INTRADEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ” (δ.τ. “INTRADEVELOPMENT”) υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία με την εταιρεία «AMICROSS LTD» για την πώληση και μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία με την επωνυμία “Devenetco Ltd”, ήτοι ποσοστό 50%.

    Η “Devenetco Ltd”, μέσω των θυγατρικών της, είναι κυρία ακίνητης περιουσίας στο “Καλό Λιβάδι” Μυκόνου, επί της οποίας αναπτύσσεται συγκρότημα ξενοδοχείων και βιλών.

    Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό όρους και αιρέσεις, προβλέπεται δε να λάβει χώρα έως τις 30.11.2021. Ως βασικό τίμημα της συναλλαγής ορίστηκε το ποσό των € 28.500.000. Το τελικό τίμημα θα καθορισθεί βάσει των όρων και αιρέσεων που περιλαμβάνονται στην εν λόγω δεσμευτική συμφωνία. Το επενδυτικό κοινό θα ενημερώνεται από την INTRACOM HOLDINGS επί της πορείας της συναλλαγής.

    Διαβάστε επίσης

    Εισβολή του FBI στο σπίτι του Ρώσου μεγιστάνα Όλεγκ Ντεριπάσκα

    Ανοδικό ντεμπούτο για το πρώτο ETF συνδεδεμένο με bitcoin στη Wall Street

    ESG Innovation Challenge: Μεγάλο ενδιαφέρον από τις startups – Τα αποτελέσματα μετά τις 4 Νοεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ