• Business

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος γιορτάζει με δύο ακόμα καταστήματα σε Ιεράπετρα και Κω

    • NewsRoom
    ΑΒ Βασιλόπουλος, Κατάστημα στην Ιεράπετρα

    ΑΒ Βασιλόπουλος, Κατάστημα στην Ιεράπετρα


    Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινιάζει σήμερα το νέο της κατάστημα στην Κω και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κανάρη & Σοφοκλή Βενιζέλου, επεκτείνοντας περαιτέρω το πανελλαδικό της δίκτυο.

    Εγκαίνια επίσης πραγματοποιήθηκαν στις 11/5 και στο πρώτο κατάστημα του δικτύου στην Ιεράπετρα, στην επαρχιακή Oδό Ιεράπετρας – Παχειάς Άμμου. Διαχρονικός στόχος της ΑΒ είναι να παρέχει τις υπηρεσίες της σε κάθε γωνιά της χώρας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας, ελληνικής προέλευσης, αλλά και απ’ όλο τον κόσμο προϊόντα, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες της, με τις πιο προσιτές τιμές.

    ΑΒ Βασιλόπουλος, Κατάστημα στην Ιεράπετρα
    ΑΒ Βασιλόπουλος, Κατάστημα στην Ιεράπετρα

    Το ολοκαίνουργιο κατάστημα στην Κω παρέχει άνετες αγορές και γρήγορη εξυπηρέτηση, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του. Όπως κάθε κατάστημα τελευταίας γενιάς της ΑΒ, διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους επισκέπτες. Στα 640 τ.μ. του καταστήματος μπορεί κανείς να βρει οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φούρνο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ψυγεία με τυποποιημένα τυριά, αλλαντικά, κρέας, και κάβα με επιλογές για όλα τα γούστα. Tο κατάστημα διαθέτει 4 ταμεία, 2 σημεία για self-check out (κάρτας και μετρητών) και 15 θέσεις στάθμευσης, ώστε οι επισκέπτες του να εξυπηρετούνται το συντομότερο δυνατό. Εν όψει του ανοίγματος του τρίτου καταστήματος στο νησί, οι επισκέπτες του κατά τη διάρκεια του Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πληθώρα προσφορών και εκπλήξεων. Ενδεικτικά, από 1 έως 3/6 θα υπάρχει έκπτωση 10%  σε όλα τα προϊόντα, από 1 έως 7/6 μοναδικές προσφορές 1+1, ενώ από 5 έως 17/6 για αγορές αξίας 20€ θα δίνονται 20 πόντοι.

    ΑΒ Βασιλόπουλος, Κατάστημα στην Κω
    ΑΒ Βασιλόπουλος, Κατάστημα στην Κω

    Το κατάστημα στην Ιεράπετρα είναι ένα σύγχρονο περιβάλλον σχεδόν 1.000 τ.μ., παρέχει οπωροπωλείο με διαλεχτά φρούτα και λαχανικά, τμήμα τυριών και αλλαντικών, αλλά και delicatessen γεύσεις, κρεοπωλείο, φούρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας. Προς εξοικονόμηση χρόνου, διαθέτει 3 ταμεία και 2 σημεία για self-check out, το οποίο σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές, χαρίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και άνεσης με την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος.

    Πηγαίνοντας στα νέα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος το σύγχρονο περιβάλλον και η άρτια εξυπηρέτηση θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

    ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελληνικό: Έως τέλος Ιουνίου κλείνουν όλα τα deals για τα διαμερίσματα και τις βίλες

    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Σημαντική άνοδος σε όλους τους δείκτες – Σπάει ρεκόρ στο ανεκτέλεστο και το 2023

    ──────────────────

     



    ΣΧΟΛΙΑ