• Business

    HSBC: Λανσάρει το Zing για να ανταγωνιστεί τη Revolut και τη Wise στις διεθνείς πληρωμές

    • NewsRoom
    Noel Quinn, διευθύνων σύμβουλος HSBC

    Noel Quinn, διευθύνων σύμβουλος HSBC


    Η HSBC Holdings Plc (LON: HSBA )  λάνσαρε μια νέα εφαρμογή διεθνών πληρωμών που ονομάζεται Zing, ενισχύοντας τον ανταγωνισμό με κολοσσούς fintech όπως η Revolut και η Wise Plc.

    Η εφαρμογή, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την HSBC στην ενίσχυση της θέσης της στην αγορά χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, στοχεύοντας συγκεκριμένα σε πελάτες που πραγματοποιούν συχνά συναλλαγές διεθνώς.

    Η Zing έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες του και προσφέρει μια υπηρεσία συναλλάγματος χωρίς χρέωση, με στόχο να προσελκύσει χρήστες με την ευκολία χρήσης και την οικονομική αποδοτικότητά του.

    Η στρατηγική της HSBC με το Zing είναι να καλύψει τις ανάγκες των διεθνών πελατών κινητής τηλεφωνίας, ενός τμήματος που αναζητά ολοένα και περισσότερο ψηφιακές λύσεις για τη διασυνοριακή διαχείριση των οικονομικών τους.

    Η τράπεζα ανακοίνωσε σχέδια για επέκταση της Zing πέρα ​​από το Ηνωμένο Βασίλειο, με μελλοντικές αναπτύξεις στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και τις αγορές της ΕΕ.

    Αυτή η διεθνής επέκταση αποτελεί μέρος της ευρύτερης φιλοδοξίας της HSBC να είναι πιο επιθετική στον χώρο των ψηφιακών πληρωμών, όπου οι εταιρείες fintech έχουν κερδίσει γρήγορα έδαφος προσφέροντας καινοτόμες και φιλικές προς τον χρήστη χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

    Διαβάστε επίσης

    HSBC: Νέο πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών 3 δισ. δολ. – Χαμηλότερα των εκτιμήσεων τα τριμηνιαία κέρδη

    Τα συνδικάτα της Δανίας εξασφάλισαν αμοιβές για ναυτικούς των πλοίων που διαπλέουν την Ερυθρά Θάλασσα



    ΣΧΟΛΙΑ