ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, το Σάββατο 8.11.2025 και την Κυριακή 9.11.2025, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Θεσσαλονίκης 1596, 1597, 1598 και 1599 δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής Υποδομής ΟΣΕ-Σιδηρόδρομοι Ελλάδος.
Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών:
-1596 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), με ώρα αναχώρησης 12:35
-1598 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη), με ώρα αναχώρησης 14:50
-1597 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα), με ώρα αναχώρησης 12:20
-1599 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα), με ώρα αναχώρησης 15:10
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τα παραπάνω δρομολόγια θα υποκατασταθούν με λεωφορεία της Hellenic Train και θα πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: «Δεν προδικάζω τη δικαστική και διοικητική έρευνα»
- Αποσύρεται διαφήμιση της ION ύστερα από καταγγελία καταναλωτή για υπερβολική βία – Το επίμαχο spot (βίντεο)
- Οδηγούμε την υβριδική Alfa Romeo Junior Q4
- Χρηματιστήριο: Στήνουν αναχώματα στην πτώση CCHB, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, νέα βουτιά στις τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.