• Business

    Επίθεση Μασκ κατά του Τραμπ: Ο αληθινός πρόεδρος είναι αυτός που… χειρίζεται τον τηλε-υποβολέα

    Elon Musk

    Elon Musk


    Επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla , Ίλον Μασκ , κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε αυτή την εβδομάδα, λέγοντας ότι ο πρόεδρος είναι κάποιος που απλώς διαβάζει από έναν τηλέ-υποβολέα (teleprompter) και ότι η κυβέρνησή του δεν κατάφερε να κάνει και πολλά.

    «Είναι δύσκολο να πει κανείς τι κάνει ο Μπάιντεν, για να είμαι εντελώς ειλικρινής», είπε ο Μασκ σε ένα podcast που ηχογραφήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ κατά τη διάρκεια του  All-In Summit με τους Chamath Palihapitiya, Jason Calacanis, David Sacks και David Friedberg.

    «Ο πραγματικός πρόεδρος είναι όποιος ελέγχει τον τηλε-υποβολέα. Ο δρόμος προς την εξουσία είναι ο δρόμος προς τον τηλε-υποβολέα. Αισθάνομαι ότι αν κάποιος ακουμπούσε κατά λάθος στον τηλε-υποβολέα, θα είναι σαν τον ‘Anchorman’», πρόσθεσε ο Μασκ, αναφερόμενος στην ταινία του 2004 για έναν παρουσιαστή ειδήσεων που θα διαβάσει οτιδήποτε γραφτεί στο autocue.

    Ο Μασκ, ο οποίος υποστηρίζει πως στηρίζει τους Δημοκρατικούς,  έχει επανειλημμένα επικρίνει τον πρόεδρο Μπάιντεν. Μάλιστα φαίνεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Μπάιντεν έχει φιλοξενήσει αρκετούς κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων στον Λευκό Οίκο, αλλά έχει αποκλείσει την Tesla.

    Ο Μασκ δεν είναι ο μόνος που άσκησε κριτική στον Μπάιντεν τις τελευταίες ημέρες, καθώς και ο Τζεφ Μπέζος είχε επικρίνει τον Αμερικανό πρόεδρο ειδικά για τον χειρισμό του πληθωρισμού.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Παζαρεύει… χαμηλότερη τιμή εξαγοράς του Twitter

    Twitter: Μείωση της κεφαλαιοποίησης κατά 9 δισ. δολάρια σε σχέση με την τιμή εξαγοράς



    ΣΧΟΛΙΑ