Την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Chios Chandris από την 1η Μαρτίου, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Χανδρή. Οπως τονίζεται, το κόστος της ανακαίνισης ανήλθε σε 2,5 εκατ. ευρώ και στόχος ήταν η αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε θέση δίπλα στη θάλασσα, 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο, το κάστρο, την αγορά και την οργανωμένη παραλία της πόλης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα πλήρως ανακαινισμένα 148 δωμάτια και σουίτες είναι όλα εξοπλισμένα με mini bar, τηλεόραση HD με δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, δωρεάν wifi, ενώ τα περισσότερα έχουν μπαλκόνι με θέα προς το γραφικό λιμάνι του νησιού, την πισίνα του ξενοδοχείου ή τις λεμονιές του Κάμπου.
Τέλος η αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων, έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 280 ατόμων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπ. Τουρισμού: Προχωρά προς δημοπράτηση έργο ύψους 1,2 εκατ. στη Χίο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Horwath HTL: Δυναμική είσοδος στην ελληνική τουριστική αγορά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δράσεις για την διεθνή προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού προσβάσιμου τουρισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κοντά στα 110 δολάρια έφτασε το βαρέλι Brent, έπειτα από την Ισραηλίνη επίθεση στο South Pars
- Κατάρ: Επίθεση του Ιράν στο διυλιστήριο της Ras Laffan προκαλώντας πυρκαγιά – Αναχαιτίστηκαν 4 βαλλιστικοί πύραυλοι
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο NATO
- Θεσσαλονίκη: Στα 7.000 ευρώ ανέρχεται ο λογαριασμός για τις ζημιές που προκάλεσαν μαθητές σε σχολεία



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.