• Ενέργεια

    Η Protergia καλωσορίζει τα καταστήματα της WATT+VOLT

    • NewsRoom
    Ευάγγελος Μυτιληναίος (Mytilineos) - Protergia - WATT+VOLT

    Ευάγγελος Μυτιληναίος (Mytilineos) – Protergia – WATT+VOLT


    Η Protergia – αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS – της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα απορροφά και επίσημα τη WATT+VOLT.

    Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της εταιρείας, η ενοποίηση των δύο εταιρειών πραγματοποιείται σταδιακά μέχρι το τέλος του έτους και σύντομα ξεκινά μία νέα εποχή για την ενέργεια. Μία εποχή που σηματοδοτείται από τη δημιουργία του πλέον ολοκληρωμένου παρόχου ενέργειας, μίας ισχυρής εταιρείας που θα προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις για σπίτια και επιχειρήσεις.

    Στο πλαίσιο της ενοποίησης, στις 15 Νοεμβρίου εντάχθηκε στο δυναμικό της Protergia το δίκτυο καταστημάτων εξυπηρέτησης της WATT+VOLT. Όλα πλέον τα καταστήματα μετονομάζονται σε Protergia και θα αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα με 85 σημεία εξυπηρέτησης. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καταστημάτων παραμένουν στα υψηλά επίπεδα που χαρακτηρίζουν όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της MYTILINEOS και της Protergia.

    Καθένας και καθεμία που επισκέπτεται ένα κατάστημα θα ενημερώνεται για ενεργειακές λύσεις και υπηρεσίες, με γνώμονα τη βέλτιστη ενεργειακή εξοικονόμηση, τη μείωση του ενεργειακού κόστους, αλλά και άλλα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα. Ενδεικτικά:

    • ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση με ανταγωνιστικά προγράμματα για ρεύμα και φυσικό αέριο,
    • ένα διευρυμένο δίκτυο φορτιστών ηλεκτροκίνησης μέσω του Chargespot powered by Protergia με 1.000 διαθέσιμα σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα,
    • η υπηρεσία Protergia Sun Save που δίνει τη δυνατότητα παραγωγής ενέργειας με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στη στέγη, καθώς και πλήθος άλλων προνομίων και καινοτόμων λύσεων που εξυπηρετούν κάθε σύγχρονη ανάγκη.

    Καθώς λαμβάνουν χώρα αυτές οι αλλαγές, η Protergia δεσμεύεται απέναντι σε όλους τους πελάτες της – νέους και υφιστάμενους – ότι θα συνεχίζει να ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες όλων με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας, προσφέροντας όπως πάντα υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.

    Παράλληλα, η Protergia θα πραγματοποιεί συχνές ενημερώσεις για όλες τις επερχόμενες αλλαγές, ώστε να διατηρήσει το κλίμα ασφάλειας που διέπει όλες τις δραστηριότητές της.

    Γιατί το μέλλον της ενέργειας παραμένει στην Protergia!

    Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 500 χιλιάδες παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.

    Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρουμε τα προϊόντα μας δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

    Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    Μυτιληναίος στο Reuters: Πιλοτικό έργο για την παραγωγή γαλλίου – Η ΕΕ πρέπει να παράσχει κίνητρα

    Ρήγας (Energean): Πρόοδος για το project αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο – Νέα μεγάλη αύξηση της παραγωγής

    Trade Estates: Τι αλλάζει στα δικαιώματα ψήφου μετά την ΑΜΚ



    ΣΧΟΛΙΑ