ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την επανέναρξη της υπηρεσίας φόρτωσης φορτηγών πλοίων (truck loading) με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) από τη Ρεβυθούσα, η ΔΕΠΑ Εμπορίας ενίσχυσε σημαντικά το μερίδιό της στη συγκεκριμένη αγορά, πραγματοποιώντας για τον μήνα Μάρτιο πάνω από 50% των ανεφοδιασμών truck loading με LNG.
Παράλληλα, η ΔΕΠΑ υλοποιεί ένα δίκτυο από εγκαταστάσεις small-scale LNG στην Ελλάδα, οι οποίες θα επιτρέπουν την τροφοδοσία βιομηχανικών πελατών και πρατηρίων ανεφοδιασμού βαρέων οχημάτων με LNG.
“Με την επανέναρξη του truck loading από τη Ρεβυθούσα, η ΔΕΠΑ Εμπορίας αύξησε σημαντικά τις μεταφορές βυτίων LNG που πραγματοποιεί, εδραιώνοντας τη θέση της ως ο μεγαλύτερος πάροχος υγροποιημένου φυσικού αερίου. Την ίδια στιγμή, με έργα αιχμής, όπως το small-scale δίκτυο LNG, θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου τροφοδοσίας με LNG στη χώρα” δήλωσε σχετικά ο Επικεφαλής Διεύθυνσης CNG & SSLNG της εταιρείας, Πέτρος Πάνου.
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Μητρόπουλος (Φυσικό Αέριο): Ρεκόρ νέων πελατών – Δίνουμε έμφαση στις καλές τιμές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στον MSCI Standard Greece εισέρχεται η Motor Oil – Στον Small Cap η Κρι Κρι
- Τράπεζες: 4 δισ ευρώ επενδύσεις σε Τεχνητή Νοημοσύνη
- Panerai Immersion: Μια νέα έκθεση διηγείται το ταξίδι από τη Φλωρεντία και το Πολεμικό Ναυτικό στα βάθη της θάλασσας
- Theon: Νέο ρεκόρ η μετοχή – Αγγίζει τα 3 €δισ. κεφαλαιοποίηση, το στοίχημα Χατζημηνά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.