• Business

    Elpedison: Με 0,169 ευρώ/kWh το μπλε τιμολόγιο – Οι στόχοι της εταιρείας

    Νίκος Ζαχαριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, Πρόεδρος ΕΣΑΗ

    Νίκος Ζαχαριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, Πρόεδρος ΕΣΑΗ


    Με τιμή το 0,169 ευρώ/κιλοβατώρα, η Elpedison προσφέρει μπλε τιμολόγιο, σταθερής χρέωσης για ένα χρόνο στους καταναλωτές.

    Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, στόχος της είναι να εντάξει στο μπλε τιμολόγιο το 15-20% του πελατολογίου της, όσοι δηλαδή είχαν σταθερό τιμολόγιο και πριν την κρίση.

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν διέθετε μπλε τιμολόγιο. Ωστόσο, σήμερα λόγω της πτώσης των τιμών, κατάφερε να εξασφαλίσει προνομιακή τιμή αγοράζοντας μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας σε καλή τιμή και μπορεί να προσφέρει αυτή την τιμή, που μέχρι σήμερα είναι η καλύτερη στην αγορά με δέσμευση για ένα έτος.

    Σημειώνεται ότι το μπλε τιμολόγιο έχει ρήτρα αποχώρησης, που για το  μπλε τιμολόγιο της Elpedison, είναι 10 ευρώ για κάθε μήνα, που δεν τηρείται το συμβόλαιο. Δηλαδή, αν ο καταναλωτής σπάσει το συμβόλαιο ένα μήνα μετά είναι 110 ευρώ, δύο μήνες μετά τη σύναψή του 100 ευρώ κ.ο.κ.

    Η κίνηση αυτή της Elpedison, ακολουθεί την ανάλογη ανακοίνωση της ΔΕΗ, για μπλε τιμολόγιο στα 1,75 ευρώ/κιλοβατώρα, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μπλε τιμολόγια και από άλλες εταιρείες προμήθειας.

    Διαβάστε επίσης:

    Η ΔΕΗ αλλάζει: Πράσινο φως για την τροποποίηση του καταστατικού

    Δώρο Χριστουγέννων – Ποιοι εργαζόμενοι θα το λάβουν σε δόσεις

    ΔΕΗ, Φ.Α, NRG, Elpedison, Zeniθ, EFA: Οι εταιρείες ενέργειας στην ΔΕΘ



    ΣΧΟΛΙΑ