• Ενέργεια

    ΔΕΗ, Φ.Α, NRG, Elpedison, Zeniθ, EFA: Οι εταιρείες ενέργειας στην ΔΕΘ


    Τα προγράμματά τους και τις πρόσθετες παροχές που τα συνοδεύουν έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν από τα περίπτερά τους στη ΔΕΘ οι εταιρείες ενέργειας.

    ΔΕΗ: Εξειδικευμένα πακέτα για τους επαγγελματίες

    Η ΔΕΗ με το μεγάλο περίπτερο στην είσοδο της Έκθεσης, φέτος δίνει έμφαση στα προγράμματα που προσφέρει στους επαγγελματίες με ανταγωνιστικές χρεώσεις και εξειδικευμένα πακέτα ανάλογα τις ειδικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

    Η εταιρεία έχει ετοιμάσει ολοκληρωμένες προτάσεις ενεργειακών λύσεων για τις μικρές επιχειρήσεις και  περιμένει τους επαγγελματίες στη ΔΕΘ για να τους παρουσιάσει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, πράσινα προϊόντα, οφέλη υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.

    Με ειδικές λύσεις, η ΔΕΗ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων προφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια και νέες υπηρεσίες.

    Η νέες υπηρεσίες  της ΔΕΗ παρουσιάζονται στο περίπτερό της στη ΔΕΘ,  όπου ο  κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γνωρίσει τα πλεονεκτήματα που θα έχει και να βρει μια λύση στα μέτρα του.

    Οι λύσεις της ΔΕΗ αφορούν τρεις κατηγορίες:  στοχευμένα προϊόντα για τις ανάγκες της επιχείρησής (νέα ΔΕΗ myBusiness4All αλλά και πράσινες λύσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και πρόσθετες υπηρεσίες), εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και συμβουλευτική και επιβράβευση αφοσίωσης με προσφορές.

    Elpedison: Ανταγωνιστικές προσφορές, και δώρα

    Στην άλλη άκρη του χώρου το περίπτερο της Elpedison, όπου παρουσιάζονται τα προγράματα της εταιρείας και δίνεται και ειδική προσφορά μόνο για τους επισκέπτες της ΔΕΘ με δώρο στο λογαριασμό και δωροκάρτες για αγορές.

    NRG: Ηλεκτροκίνηση, ανταγωνιστικές χρεώσεις και smart

    Η NRG με το σταθερό της χώρο  μέσα στο περίπτερο 13, δίνει έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και τις ψηφιακές και έξυπνες υπηρεσίες  της.

    Σημειώνεται ότι η nrg, είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που με το δίκτυο incharge κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας . Ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης της χώρας, παρέχει πρωτοποριακές λύσεις ηλεκτροκίνησης και σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα.

    Φυσικό Αέριο: Εμπειρία οδήγησης ηλεκτρικής Formula 1

    Το περίπτερο του Φυσικού Αερίου,  βρίσκεται στο χώρο προβολής 13 που φιλοξενείται δίπλα στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας.

    Εκεί προσφέρει μια εμπειρία οδήγησης ηλεκτρικής Formula 1, ένα διαδραστικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για τη ΔΕΘ, που καλεί μικρούς και μεγάλους να οδηγήσουν τη Formula του Φυσικού Αερίου σε μια πραγματική διαδρομή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας την πόλη με «πράσινη» ενέργεια  και να διεκδικήσουν εντυπωσιακά δώρα.

    Μέσα από το πρωτότυπο αυτό activation, στόχος της εταιρείας είναι να αναδείξει τη σύνδεσή της με την ηλεκτροκίνηση, στην προώθηση της οποίας διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο.

     Επίσης, παρουσιάζει τα προϊόντα ρεύματος και φυσικού αερίου, της εταιρείας και τις καινοτόμες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας ενώ ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί και για  τις στρατηγικές συνεργασίες της εταιρείας, όπως αυτή με την ΑΒ Βασιλόπουλο, μέσω της οποίας οι πελάτες που θα επιλέξουν το πακέτο του οικιακού ρεύματος maxi free super +, θα κερδίζουν 6 ευρώ κάθε μήνα στην κάρτα τους ABplus.

    ZeniΘ: Προσφορές, συμβουλές εξοικονόμησης και έξτρα παροχές

    Στα κόκκινα το περίπτερο της ZeniΘ, , με προσφορές για φυσικό αέριο και ρεύμα, συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας και ενημέρωση για τις έξτρα παροχές όπως την οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥΖΗΝ.

    Volton: Φοιτητικό πακέτο, διαγωνισμός και από το 2024 κινητή

    Με διαγωνισμό για δωρεάν ρεύμα για ένα χρόνο υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερό της η Volton, που παρουσιάζει το σύνολο των πλεονεκτημάτων της δικής της πρότασης για το ρεύμα.

    Στις υπηρεσίες που προσφέρει το Energy Control για έλεγχο της κατανάλωσης και δώρο η συσκευή smart home, ενώ στο φοιτητικό πακέτο δίνει τη δυνατότητα για μεταφορά στον επόμενο μήνα των Kwh που δεν καταναλώθηκαν.

    Και βέβαια αντίστροφη μέτρηση για το 2024 όταν θα προσφέρει και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

    EFA Energy: Κληρώσεις και δώρα

    Παρουσία στην ΔΕΘ έχει και EFA Energy η εταιρεία φυσικού αερίου και ενέργειας που πρόσφατα εξαγόρασε η Mytilineos.

    Με παιχνίδια και κληρώσεις ενισχύει τη σχέση της με το κοινό, για να αυξήσει τους εν δυνάμει πελάτες της.



    ΣΧΟΛΙΑ