• Business

    Ελληνικό: Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το Riviera Galleria – Ξεκινούν τον Αύγουστο οι εκσκαφές για το Commercial Hub

    • NewsRoom
    Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development

    Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development


    Την έκδοση της οικοδομικής άδειας για τη Riviera Galleria ανακοίνωσε η Lamda Development, ενώ παράλληλα οικοδομική άδεια εκσκαφών έλαβε το Commercial Hub.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Lamda Development, «ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την έκδοση δύο οικοδομικών αδειών. Πρώτον την οικοδομική άδεια για τη Riviera Galleria
    και δεύτερον την οικοδομική άδεια εκσκαφών για το Commercial Hub, τους δύο νέους κορυφαίους εμπορικούς προορισμούς του μέλλοντος που δημιουργεί η Εταιρεία στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου The Ellinikon.

    Η Riviera Galleria, ένα μοναδικό κέντρο με κορυφαίες προτάσεις αγορών, υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στην περιοχή της Μαρίνας Αγ. Κοσμά, συνολικής έκτασης 23.000 τ.μ., φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Ιάπωνα και διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Kengo Kuma (Kengo Kuma and Associates), και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το ελληνικό μελετητικό γραφείο ΒΕΤΑPLAN.

    Tα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την ανάθεση του έργου και την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο τέλος του 2023.

    Το κυματιστό στέγαστρο της «Riviera Galleria» εμπνευσμένο από τα πανιά των ιστιοπλοϊκών, έργο του Κένγκο Κούμα
    Το κυματιστό στέγαστρο της «Riviera Galleria» εμπνευσμένο από τα πανιά των ιστιοπλοϊκών, έργο του Κένγκο Κούμα

    Το Commercial Hub, το μεγαλύτερο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα, που θα αναπτυχθεί στην περιοχή της Λεωφ. Βουλιαγμένης, συνολικής έκτασης 130.000 τ.μ.. Φέρει την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιτεκτονικού γραφείου AEDAS, και θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα (Vouliagmenis Mall), ένα εμπορικό πάρκο επόμενης γενιάς με καταστήματα μεγάλης επιφάνειας (Retail Park), καθώς και υπερσύγχρονους χώρους γραφείων. Οι εργασίες εκσκαφών με ανάδοχο την κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΩΡ, αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Αυγούστου 2023.

    Lamda Development - Commercial Hub



    ΣΧΟΛΙΑ