• Business

    Ελλάκτωρ: Οι εφοπλιστές απαντούν στη διοίκηση με επίθεση 

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Ελλάκτωρ: Τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill απορρίφθηκαν

    Γιάννης Καϋμενάκης – Δημήτρης Μπάκος


    Επίθεση στη διοίκηση της Ελλάκτωρ εξαπέλυσε η Greenhill Investments Limited, συμφερόντων Δημητρίου Μπάκου και Ιωάννη Καϋμενάκη.

    Αφορμή ο σχολιασμός κύκλων της διοίκησης του κατασκευαστικού ομίλου περί «επικίνδυνων αστειοτήτων», αναφορικά με το αίτημα που υπέβαλε την περασμένη Πέμπτη η Greenhill, μέσω εξωδίκου, για τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ελλάκτωρ, με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και την πραγματοποίηση διαχειριστικού ελέγχου για τα δέκα τελευταία χρόνια.

    Συγκεκριμένα κύκλοι της Greenhill Investments έκαναν το ακόλουθο σχόλιο που αφορά τον διευθύνοντα σύμβουλο του κατασκευαστικού ομίλου, Άρη Ξενόφο, πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου): «Επικίνδυνη αστειότητα είναι να ανατίθεται η διοίκηση της Ελλάκτωρ σε κάποιον που ένα μήνα πριν ενεργούσε ώστε να αποκλειστεί η Άκτωρ από τον διαγωνισμό της Εγνατίας και να ανατεθεί το έργο σε ένα και μόνο υποψήφιο, την βασική ανταγωνίστρια εταιρεία».

    Διαβάστε επίσης:

    Τη «Μέρα της Μαρμότας» ζει η Ελλάκτωρ: Προς νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση έπειτα από αίτημα των εφοπλιστών

    Λεωνίδας Μπόμπολας: Σε έργα διαχείρισης απορριμμάτων άνω του 1,5 δισ. στοχεύει η Ηλέκτωρ

    Ελλάκτωρ: Tι υποστηρίζουν οι εφοπλιστές στην αγωγή τους – Ανύπαρκτη η εταιρεία των εφοπλιστών, λένε κύκλοι του ομίλου



    ΣΧΟΛΙΑ