ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόταση περί μη απαλλαγής της προηγούμενης διοίκησης της Reds από την ευθύνη της στη διαχείριση της εταιρείας για το 2020 έκανε το διοικητικό συμβούλιο κατά την τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο.
Όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενόψει αξιώσεων της εταιρείας κατά μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου για ζημίες που προκάλεσαν με πράξεις ή παραλείψεις τους στην εταιρεία ή και συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις, στο πλαίσιο διενεργηθησόμενου και εν εξελίξει ελέγχου, οι οποίες είτε έχουν ασκηθεί, είτε θα ασκηθούν στο μέλλον, αδυνατεί να εισηγηθεί προς την Τακτική Γενική Συνέλευση την έγκριση, σύμφωνα με το άρθρο 108 του Ν. 4548/2018, της συνολικής διαχείρισης που έλαβε χώρα κατά την εταιρική χρήση 01.01.2020 έως 31.12.2020.
Σημειώνεται πως μια από τις δύο υποθέσεις που έχουν πάει στη δικαιοσύνη από τον όμιλο Ελλάκτωρ σχετίζονται με τη Reds.
Όπως είπε πριν λίγο ο κ. Παναγιωτόπουλος η εταιρεία οφείλει να ερευνήσει το τι έχει συμβεί σε διάφορες υποθέσεις.
Διαβάστε ακόμη:
Ελλάκτωρ: Ποιες συμβάσεις ξεσκονίζει η διοίκηση για να στείλει στον εισαγγελέα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Αναγνωστάκης (VICAN): Το success story των 50 ετών, το «πρώτο παιδί», το φάρμακο και το ελληνικό τραγούδι
- Έρση Σωτηροπούλου: «Πέρασε σαν σαΐτα από το μυαλό μου»
- Πότε πέφτουν οι υπογραφές για την εξαγορά του 51%+ της Μεσόγειος ΑΕ από τη Veolia
- Το Affalterbach ξέχασε πώς σχεδιάζονται οι AMG – Ο καρχαρίας έχασε τα δόντια του στο σχεδιαστικό έκτρωμα της δεκαετίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.