ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, σε εκτέλεση της από 22.06.2023 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της και της από 14.09.2023 σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, προέβη την 22.09.2023, μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK ΑΕ, σε αγορά 1.000 ιδίων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 2,070 ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 2.070,00 ευρώ.
Μετά και την προαναφερόμενη απόκτηση, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ κατέχει συνολικά 28.372 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό 0,008% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Η ανακοίνωση εκδίδεται σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, τον κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμό (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
Εργασιακό Νομοσχέδιο: «Πέρασε» από τη Βουλή με 158 ψήφους της ΝΔ
Γεραπετρίτης: Ελπίζουμε σε θετικά αποτελέσματα μέχρι το Ανώτατο Συμβούλιο Ελλάδας-Τουρκίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
