ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ προκειμένου να αποφασίσει την επαναγορά ιδίων μέτοχων (BUYBACK) έως το 10% της εταιρείας.
Η πρόθεση της διοίκησης της ΔΕΗ έχει προαναγγελθεί ήδη από τον επικεφαλής της, Γιώργο Στάσση, προ ολίγων εβδομάδων.
Την απόφαση του ΔΣ πρέπει να εγκρίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα συγκληθεί σε λίγες εβδομάδες.
Η μετοχή της ΔΕΗ υποχωρεί και στη συνεδρίαση της Δευτέρας καθώς πλέον έχει σπάσει (προς τα κάτω) το ψυχολογικό όριο των 5 ευρώ και βρίσκεται στα 4,8 ευρώ.
Η πτώση υπερβαίνει το 4% ΔΕΗ 0% 11,75.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ημέρα κληρώσεων! Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Παναθηναϊκού
- DeepSeek: Λανσάρει το πιο φτηνό AI μοντέλο – 100 φορές χαμηλότερο κόστος από το Claude
- Eurobank: Επαναγορά 556.717 ίδιων μετοχών έναντι 2,46 εκατ. ευρώ
- AstraZeneca – Bristol Myers Squibb: Τι θα σήμαινε το κολοσσιαίο deal για την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.