• Business

    Εύσημα στη διοίκηση του ΟΤΕ υπό τον Μιχάλη Τσαμάζ από τον CFO της Deutsche Telekom

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    ΟΤΕ: Στις 19/7 η ακύρωση και διαγραφή 3,47 εκατ. μετοχών

    Μιχάλης Τσαμάζ, επικεφαλής ΟΤΕ


    Ειδική αναφορά στη διοίκηση του ΟΤΕ για την απόδοση του ομίλου έκανε χθες κατά την ενημέρωση των αναλυτών με αφορμή τα αποτελέσματα 9μήνου στην Ευρώπη ο CFO (επικεφαλής επί των χρηματοοικονομικών) της Deutsche Telekom, Dr Christian Illek.

    Όπως είπε, η ανάπτυξη της DT στην Ευρώπη «πραγματικά βασίζεται σε όλες μας τις δραστηριότητες, αλλά για να είναι ειλικρινής νομίζω ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε την ελληνική Ομάδα. Η ομάδα γύρω από τον Μιχάλη Τσαμάζ έδωσε και πάλι εξαιρετικά αποτελέσματα στο Γ’ τρίμηνο. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον».

    Ο ίδιος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αναλυτή περί πιθανών αλλαγών ανωτάτων στελεχών σε T-Systems και ΟΤΕ σημείωσε: «Για να είμαστε ειλικρινής, γνωρίζουμε αυτές τις φήμες. Πρόκειται για «κουτσομπολιό», αλλά δεν υπάρχει καμία βάση πίσω από αυτό. Εξήρα τις επιδόσεις στην Ελλάδα σε αυτό το τρίμηνο ως εξαιρετικές και πράγματι είναι εξαιρετικές. Νομίζω ότι ο Μιχάλης και η ομάδα του αποδίδουν πολύ αξιόπιστα, πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύουμε σε αυτόν, ότι η ομάδα θα κάνει το ίδιο και στο μέλλον».

    Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσαμάζ δήλωσε χθες με αφορμή τα αποτελέσματα 9μήνου ότι: «Για το σύνολο του έτους, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε ισχυρές επιδόσεις στην Ελλάδα και ότι θα δημιουργήσουμε το υπόβαθρο για ανάπτυξη στην Ρουμανία».

    Αργότερα κατά την ενημέρωση των αναλυτών από την διοίκηση του ΟΤΕ ο γενικός διευθυντής επί των χρηματοοικονομικών Μπάμπης Μαζαράκης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα νεότερο όσο αφορά τη διαδικασία για την πώληση των θυγατρικών στη Ρουμανία.



    ΣΧΟΛΙΑ