• Business

    Δικαστικό «όχι» στην αποδέσμευση των ακινήτων Folli Follie και Κουτσολιούτσου

    Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Νέο ηχηρό ράπισμα από τη Δικαιοσύνη για τη Folli Follie και τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου που εξακολουθούν να παραμένουν βασικοί της μέτοχοι. Αυτή τη φορά, το συμβούλιο πλημμελειοδικών είπε «όχι» στην αποδέσμευση των ακινήτων που έχουν στην Ελλάδα τόσο η αμαρτωλή εταιρεία που βαρύνεται με το μεγάλο σκάνδαλο της παραποίησης των οικονομικών της καταστάσεων όσο και τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου.

    Η εταιρεία, με προσφυγή της, ζήτησε την ακύρωση της σχετικής απόφασης που είχε ληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

    Ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης, που διενεργεί τη μεγάλη έρευνα για το σκάνδαλο, υπερασπίστηκε την ορθότητα της απόφασης για να παραμείνει σε ισχύ η απαγόρευση οποιασδήποτε μεταβολής της ακίνητης περιουσίας τόσο της εταιρείας όσο και της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Απόφαση η οποία έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο το φιλόδοξο σχέδιο της Folli Follie για συμφωνία με τους ομολογιούχους και σπάσιμο της εταιρείας σε «παλαιά» και «νέα». Με τα ακίνητα, όμως, δεσμευμένα μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, το σχέδιο αυτό κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι επί της ουσίας είναι «στον αέρα».

    Και όλα αυτά τη στιγμή κατά την οποία ο οικονομικός εισαγγελέας συνεχίζει να διερευνά αρκετές ακόμα πτυχές της όλης υπόθεσης που αναμένεται να προσθέσουν ακόμα πιο επιβαρυντικά στοιχεία για τους εμπλεκόμενους.

    Ήδη η τριμελής οικογένεια Κουτσολιούτσου και άλλα δέκα εμπλεκόμενα στελέχη-μέλη του διοικητικού συμβουλίου της αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Folli Follie: Όλα τα νεότερα από το «μέτωπο» με τους ομολογιούχους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli Follie: Το πάρτυ του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, η ανακρίτρια και το νέο πρόστιμο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (φωτό) 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Όλη η αλήθεια για το Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα στην κατοικία του 



    ΣΧΟΛΙΑ