ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., (ΔΕΗ) σε συνέχεια της από 2.1.2024 ανακοίνωσής της, σχετικά με το Οικονομικό Ημερολόγιο για το 2024, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η ανακοίνωση των Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α’ τριμήνου 2024 προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2024, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αντί στις 23 Μαΐου 2024.
Διαβάστε επίσης
Σοφία Εφραίμογλου: Η νεοφυής επιχειρηματικότητα αυξάνει τα μερίδιό της στο ΑΕΠ
Reds: Στο 96,06% το ποσοστό της Ελλάκτωρ
Εθνική Ασφαλιστική: Νέος Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.