• Business

    Creta Farms: Τι καταγγέλλει για τις σχέσεις Μάνου Δομαζάκι – ΓΕΜΗ ο Κ. Δομαζάκης

    • NewsRoom
    Δομαζάκης

    Κωνσταντίνος Δομαζάκης,


    Νέα επίθεση εναντίον του αδερφού του εξαπολύει ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης αυτή τη φορά με αφορμή τις σχέσεις του με το ΓΕΜΗ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

    Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους. Όπως η εκ πρώτης όψεως μη κατανοητή εμμονή του Εμ. Δομαζάκι να επιμένει σε ανακοινώσεις του να επικαλείται ότι το νόμιμο ΔΣ είναι αυτό που είναι ακόμα δημόσια αναρτημένο στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της υπηρεσίας του ΓΕΜΗ.

    Όπως επίσης και η πρακτική του ΓΕΜΗ όχι μόνο να μην δημοσιεύει τις αποφάσεις της νόμιμης ΓΣ της Creta Farm (της 26/09/2019) παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τις παρενέργειες που η στάση του προκαλεί.

    Δεν προκαλεί επίσης απορία το γεγονός ότι το ΓΕΜΗ δεν έχει αφαιρέσει τους κωδικούς πρόσβασης από το προηγούμενο ΔΣ του κ. Εμ Δομαζάκι.

    Και αυτό, διότι το μέλος (πρώην) του ΔΣ της Creta Farm και στενός συνεργάτης του Εμ Δομαζάκι κ. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ (νυν), είναι ταυτόχρονα και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΓΕΜΗ, ως προκύπτει από την ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ (http: //www.businessportal.gr/Page/display_page/42#).

    Πώς τώρα όλες αυτές οι θέσεις στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα συνδυάζονται (δεδομένου ότι ο κ. Μαραβελάκης κατέχει και θέση Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου), ποια είναι τα όρια της καθεμίας και πόσο υπάρχει πλέον και σύγκρουση συμφερόντων, είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν δημοσίως πλέον και αρμοδίως.

    Τώρα που οι μάσκες πέφτουν δηλώνουμε ότι επιφυλλασσόμαστε για την αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών για τα διαδραματιζόμενα και όχι μόνο και καλούμε την Προϊσταμένη Αρχή του ΓΕΜΗ να πράξει τα δέοντα.



    ΣΧΟΛΙΑ