• Business

    Audiovisual: Ο Νίκος Θ. Βαρδινογιάννης κάλυψε την ΑΜΚ

    audiovisual


    Τα στοιχεία για την πρόσφατη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, συνολικού  ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή της η Audiovisual.

    Το τελικό ποσό της ΑΜΚ ανήλθε σε 5.063.170 ευρώ, το οποίο πιστοποιήθηκε με σχετικό ΔΣ της εταιρείας και καταχωρήθηκε στις 20/12/2016 στο ΓΕ.ΜΗ λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου 136392, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η Audiovisual.

    Η εν λόγω ΑΜΚ θα αποτυπωθεί στις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2016.

    Η παραπάνω ΑΜΚ καλύφθηκε εξολοκλήρου από την εταιρεία “Doson Investment Company” (υφιστάμενο μέτοχο της εταιρείας) με την έκδοση 7.233.100 νέων προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών σειράς Δ’, ονομαστικής αξίας 0,70 ευρώ εκάστης. Οι νέες προνομιούχες μετοχές οι οποίες δεν θα εισαχθούν στο ΧΑ (όπως και οι προηγούμενες σειρές) θα είναι μετατρέψιμες σε κοινές εντός 5ετίας και μετά θα εισαχθούν ως κοινές στο ΧΑ.

    Ειδικότερα το ποσό της ΑΜΚ πραγματοποιήθηκε κατά α) ποσό 1.355.907 ευρώ με κεφαλαιοποίηση υφιστάμενων υποχρεώσεων (ταμειακές διευκολύνσεις που είχε ήδη καταβάλει η Doson Investment Company προς την εταιρεία) και κατά β) ποσό 3.707.263 ευρώ με καταβολή μετρητών το οποίο θα διοχετευθεί για κάλυψη αναγκών κεφαλαίου κίνησης.

    Υπενθυμίζεται πως η DOSON INVESTMENTS COMPANY είναι νομικό πρόσωπο που συνδέεται με τους κκ. Ιωάννη Θ. Βαρδινογιάννη και Νίκο Θ. Βαρδινογιάννη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όμιλος Βαρδινογιάννη: Στα 5 εκατ. ευρώ η αύξηση κεφαλαίου στην Audiovisual

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Motor Oil: Διάθεση 1,4 εκ μετοχών από Doson

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Motor Oil (ΜΟΗ): Γιατί οι αναλυτές είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την εταιρία



    ΣΧΟΛΙΑ