Στην Travelworks Public Relations ανέθεσε ο Όμιλος Διβάνη τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος δημοσίων σχέσεων και των επτά ξενοδοχείων του Ομίλου, το οποίο περιλαμβάνει από press trips και γαστρονομικά events μέχρι one-on-one meetings και blogger relations.
Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας η κ. Νίκη Φωτίου, Marketing Director του Ομίλου, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε την Travelworks στην οικογένεια του Ομίλου Διβάνη, αλλά και πίστη ότι η εν λόγω συνεργασία θα αποδώσει τα μέγιστα και για τις δύο πλευρές».
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν τη νέα συνεργασία. Η εμπιστοσύνη του Ομίλου Διβάνη αποτελεί τιμή για την εταιρία μας, αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς στη φιλοσοφία του ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας», δήλωσε ο ιδρυτής της Travelworks Public Relations, κ. Κώστας Παναγάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγαλουργεί το Twitter για την αμήχανη στιγμή της συνάντησης Τραμπ με τον Καναδό πρωθυπουργό (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος θα αγοράσει την AVIS: Όλο το παρασκήνιο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγρότες: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας- Αποκλεισμένη η πλατεία Βάθη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Κεφαλαιοποίηση στα όρια του 1 δισ. ευρώ και το ξεχασμένο «buy back»…
- Η σφαγή των αμνών, ο super Κόκκαλης και το ράλι της Intralot, τα νέα πλοία του Νίκου Βαρδινογιάννη, ποιος εφοπλιστής είπε «είμαι χαζός», ο νταλαβεριτζής manager σε νέες περιπέτειες και το κάλεσμα του Αποστολόπουλου
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήσεις μισθών, έλλειψη προσωπικού οδηγούν σε αύξηση κόστους για τις επιχειρήσεις
