ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλαγή του διευθύνοντα συμβούλου κ. Thor Talseth ανακοίνωσε η Avramar, σε μια δύσκολη συγκυρία για την προβληματική εταιρία, με απλήρωτα δάνεια, προβληματισμό από τους ορκωτούς για την επόμενη μέρα και συζητήσεις με τις τράπεζες για την εκταμίευση ενδιάμεσης χρηματοδότησης.
Αναλυτικότερα, η Avramar ανακοίνωσε τον διορισμό του Eugenio Meschini στη θέση του CEO της εταιρίας.
Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Meschini θα αντικαταστήσει τον Thor Talseth, ο οποίος θα διατηρήσει συμβουλευτικό ρόλο στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα πάντα με το ανακοινωθέν, «ο κ. Meschini φέρνει πλούσια εμπειρία και ένα ιστορικό συνεργασίας με την AMERRA Capital Management LLC και την πολυεθνική Cargill, Inc.
Πρόσφατα, ο κ. Meschini ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην AMERRA, όπου επέβλεπε μια σειρά επενδυτικών θέσεων του ομίλου.
Το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Thor Talseth, ο οποίος οδήγησε την επιχείρηση σε δύσκολες στιγμές και κατάφερε να θεσπίσει μια σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την επιχειρηματική πορεία προς τα εμπρός».
Διαβάστε επίσης
Τζούρος (Πειραιώς): Τα €3 δισ. άγγιξαν οι επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο το 2023
Ιntralot και Intrakat εντάσσονται στον δείκτη MSCI Small Cap της Morgan Stanley
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ΙΚΕΑ συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Gustaf Westman και φέρνουν μια νέα διάσταση στις γιορτές
- Λιμενικό Σώμα: Νέος διαγωνισμός για απευθείας κατάταξη Αξιωματικών Υγειονομικού το 2025
- Τραμπ: Βάζει «φρένο» στην Κίνα για πρόσβαση στα πιο προηγμένα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης της Nvidia
- Δίκη υποκλοπών: Ο Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε πως από το κινητό του υπεκλάπησαν κρατικά μυστικά