• Business

    Θέμα χρόνου για τον ΟΤΕ ΤV η πρώτη θέση

    OTE

    Μιχάλης Τσαμάζ, Επικεφαλής ΟΤΕ


    Συνεργασίες με μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, συνέχιση των επενδύσεων και νέες υπηρεσίες που θα βασίζονται πάνω σε πρωτοποριακές τεχνολογίες, σχεδιάζει ο ΟΤΕ για το 2016 όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη χθεσινή παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού καναλιού της τηλεοπτικής πλατφόρμας, του Ote History.

     

    novaΣχολιάζοντας το θέμα της NOVA και το θέμα της πρότασης εξαγοράς από τον όμιλο, ο κ. Τσαμάζ, σχολίασε ότι “έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε και τώρα πια δεν υπάρχει το ενδιαφέρον που υπήρχε εκείνο καλοκαίρι καθώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει”.

    Ο ΟΤΕ ΤV πλέον διαθέτει πάνω από 446 χιλ. συνδρομητές, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Τσαμάζ  “τα τελευταία τρία χρόνια καταγράφεται αύξηση 100 χιλ. νέων συνδρομητών ετησίως, τάση η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια αλλά όχι με αυτούς τους ρυθμούς, δεδομένου ότι ήδη η αγορά έχει ωριμάσει αρκετά”. Με βάση την πορεία του ΟΤΕ TV αποτελεί θέμα χρόνου να κατακτήσει την πρώτη θέση, κάτι που θα φανεί πιθανότατα την επόμενη χρονιά.
    Οσον αφορά τις επενδύσεις που έχουν υλοποιηθεί για την τηλεοπτική πλατφόρμα, σημείωσε ότι είναι πολύ υψηλές και εντός των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση.

    otehistory
    Μιλώντας για το ΟΤΕ History, ο επικεφαλής του ομίλου σημείωσε πως τo ΟΤΕ Ηistory ξεκίνησε πρίν από ενάμιση χρόνο ως project. “Δεν το κάναμε για να βγάλουμε χρήματα. Πιστεύουμε σε αυτό το κανάλι γιατί πιστεύουμε ότι η τηλεόραση πρέπει να έχει εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ρόλο. Εχουμε ήδη κάνει συμφωνίες με διεθνή δίκτυα όπως το National Geographic, το Discovery, το BBC, ενώ η πρώτη δική μας εκπομπή θα είναι η εκπομπή από το Α έως το Ω, με αναφορές σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας”.



    ΣΧΟΛΙΑ