• Business

    Apple: Δείτε τo νέο, εμβληματικό κατάστημα της εταιρείας στο Λος Άντζελες (pics)

    • Newsroom

    πηγή: Apple


    Η Apple ανοίγει νέο κατάστημα ναυαρχίδα, σε έναν επιβλητικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 1920 στο κέντρο του Λος Άντζελες, με αμφιθεατρικά καθίσματα και μαρμάρινες κολώνες.

    Πρόκειται για έναν κινηματογράφο του 1927, το Tower Theatre, που βρίσκεται στην γωνία της 8ης Οδού και Μπρόντγουεϊ. Θα αποτελέσει το 26ο κατάστημα του τεχνολογικού κολοσσού στο Λος Άντζελες, αλλά είναι το πρώτο στο κέντρο της πόλης, αναφέρει το business insider.

    Σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα S. Charles Lee, που χτίστηκε το 1927 και ήταν ο πρώτος κινηματογράφος στο Λος Άντζελες που διέθετε εγκατάσταση για να προβάλλει ταινίες με ήχο.

    Ο κινηματογράφος έκλεισε το 1988 και έκτοτε παρέμενε άδειος.

    Η Apple είπε ότι χρειάστηκαν δύο χρόνια εργασιών με ειδικούς συντήρησης έργων τέχνης προκειμένου να γίνει η ανακατασκευή του κτιρίου, διατηρώντας παράλληλα τα αυθεντικά του χαρακτηριστικά.

    Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα αποκατάστασης που έχει υλοποιήσει ποτέ η εταιρεία. Στις εργασίες περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων η αποκατάσταση του γνήσιου πύργου με ρολόι που διαθέτει εξωτερικά και η ανακατασκευή τόσο της μαρκίζας στην οδό Μπρόντγουεϊ όσο και της πινακίδας στο πλάι του κτιρίου.

    Οι πελάτες θα εισέρχονται από τις πόρτες σε στυλ Μπρόντγουεϊ, κάτω από τα βιτρό που κοσμούν την είσοδο και θα κατευθύνονται στο λόμπι, για τη δημιουργία του οποίου η εταιρεία είπε ότι εμπνεύστηκε από την όπερα του Palais Garnier, του Παρισιού. Υπάρχει μια μεγαλοπρεπής σκάλα με κόκκινο χαλί, χάλκινα κιγκλιδώματα και μαρμάρινες κολόνες.

    H σκάλα θα οδηγεί τους επισκέπτες στον κύριο χώρο του καταστήματος, ο οποίος περιλαμβάνει τους αυθεντικούς εξώστες του θεάτρου με τις τοξωτές καμάρες.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, θα πραγματοποιούνται καθημερινά δωρεάν συνεδρίες για τη διδασκαλία δημιουργικών δεξιοτήτων, με επικεφαλής τόσο τους υπαλλήλους της Apple όσο και τα μέλη της τοπικής κοινότητας.

    πηγή: Apple

     

     

     

     

    πηγή: Apple

     

    πηγή: Apple

     

    πηγή: Apple

    Διαβάστε ακόμα:

    Apple Watch: Έρχονται ταχύτερα μοντέλα, με αισθητήρες για τη θερμοκρασία σώματος και τη μέτρηση σακχάρου

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ