ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δόθηκε σε κυκλοφορία σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, η Διώρυγα της Κορίνθου για τη θερινή περίοδο έως τις 2 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, γνωστοποιεί το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Ολοκληρώθηκε έτσι η 2η Φάση του έργου και η Διώρυγα θα κλείσει τον Οκτώβριο για να συνεχιστούν οι εργασίες, προκειμένου το έργο να παραδοθεί οριστικά στις αρχές του νέου έτους. Στην περίοδο των τεσσάρων μηνών που η Διώρυγα θα παραμείνει ανοικτή, δεν θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής των πασσαλότοιχων αντιστήριξης, αλλά μόνο εργασίες προκατασκευής των πασσάλων και χερσαίες εργασίες στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού.
Το έργο σήμερα έχει ποσοστό ολοκλήρωσης 60%.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Καραμούζης: Στην ΕΨΑ η νέα επένδυσή του
Ardonagh: Εξαγόρασε τον ελληνικό όμιλο SRS
──────────────────
Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου
Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Axios: Εξοργισμένος ο Νετανιάχου από τη συμφωνία Τραμπ με το Ιράν – Οργισμένοι και οι σύμμαχοί του
- Ένας Γουόρχολ για 10 ευρώ και κάτι… Μια απρόσμενη λοταρία
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Πήρε επενδυτική βαθμίδα από Moody’s και S&P Global Ratings
- Goldman Sachs: «Ανάκαμψη μόνο στο 70% των προπολεμικών επιπέδων οι ροές πετρελαίου από το Ορμούζ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.