ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
Σε νέα διάψευση των πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες η πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη προήλθε από έκρηξη σε μετασχηματιστή υψηλής τάσης προχώρησε ο ΑΔΜΗΕ.
Σύμφωνα με πηγές του ΑΔΜΗΕ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αν είχε γίνει έκρηξη στις εγκαταστάσεις του Διαχειριστή, δεν θα ήταν δυνατόν να τεθούν και πάλι σε λειτουργία σήμερα τα ξημερώματα οι γραμμές που βγήκαν εκτός χθες, εξαιτίας της πυρκαγιάς, δηλαδή το διπλό κύκλωμα 400 kV μεταξύ ΚΥΤ Αγίου Στέφανου και ΚΥΤ Αχαρνών και το κύκλωμα 150 kV Άγιος Στέφανος-Χαλκηδόνα-Ολυμπιακό Χωριό.
Τόνιζαν ακόμη, όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η επιθεώρηση που έγινε το πρωί στο δίκτυο έδειξε ότι οι ζημιές από την πυρκαγιά ήταν ελάχιστες και μικρής σημασίας.
Η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, προσέθεταν, γίνεται από την Πυροσβεστική.
Διαβάστε επίσης
Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Βαρυμπόμπη και Εύβοια – Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία
Η επόμενη μέρα στην Βαρυμπόμπη: Θλίψη και αποκαΐδια – Στάχτη δεκάδες σπίτια, απελπισμένοι οι κάτοικοι (pics)
Βαρυμπόμπη: Ασφαλή τα 250 άλογα που κινδύνευσαν από την πυρκαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.