• Business Of Fashion

    Βασίλης Ζούλιας: Κάηκε το «θησαυροφυλάκιο» του ατελιέ μας – Ευτυχώς δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα

    Βασίλης Ζούλιας

    Βασίλης Ζούλιας


    Κυριακή απόγευμα και τη στιγμή που γινόταν ένα γύρισμα μέσα στο ατελιέ του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, στην οδό Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, ένα κερί έφερε την καταστροφή, ανάβοντας φωτιά σε έναν συγκεκριμένο χώρο του ατελιέ.

    Μιλήσαμε με τον Βασίλη Ζούλια, που βρισκόταν στην αστυνομία σήμερα το πρωί για κατάθεση, και η πρώτη του κουβέντα ήταν: «Ήταν μια κακιά στιγμή. Ευτυχώς που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα.  Αυτό είναι που μετράει και είμαστε τυχεροί που μιλάμε σήμερα. Η ανθρώπινη ζωή είναι αυτή που εχει αξία. Όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται».

    «Από τα 600 τ.μ. του διαμερίσματος, κάηκαν τα 45 τ.μ. που ήταν δύο δωμάτια, τα οποία όμως ηταν το “θησαυροφυλάκιό μας”, γιατί εκεί ήταν όλα τα συλλεκτικά μας ρούχα, ρούχα που  συγκεντρώναμε τα τελευταία 15 χρόνια», ανέφερε για τη ζημιά.

    Ο ίδιος δεν βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή της φωτιάς και ειδοποίηθηκε, όπως και η Πυροσβεστική, που έσπευσε για την κατάσβεση.

    Το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια βρίσκεται στον 5ο όροφο μίας νεοκλασικής αστικής πολυκατοικίας της οδού Ακαδημίας, δίπλα στη Γαλλική Πρεσβεία. Στο ισόγειο βρίσκεται η μπουτίκ με το pret-a-porter, ενώ στον 5ο βρίσκεται το showroom με τις δημιουργίες της Υψηλής Ραπτικής και τα εργαστήρια.

    Tο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια
    Tο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Ζούλιας είχε προγραμματίσει να πάει στο Μόντρεαλ του Καναδά στις 16 Απριλίου για μία επίδειξη στην Ελληνική Κοινότητα με κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου και, βέβαια, την παρουσία του στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στις 20-23 Απριλίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Mavrommataion Apartment: Ένα εξοχικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

    Tηλεθέαση: Τι ζητούν οι καναλάρχες, γιατί ο Ζούλας αμφισβητεί ευθέως τη Nielsen, τι εξοργίζει τον Αλαφούζο – τι μοντέλο χρησιμοποιεί η Cosmote TV

    Τα 100 δημοφιλέστερα μουσεία του κόσμου – Η θέση του Μουσείου Ακρόπολης



    ΣΧΟΛΙΑ