ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάρτι για αγαπημένη φίλη Υδροχόο, τιμητική εκδήλωση για τον Καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, το Bal Masque του Βασίλη Ζούλια και η Πίτα του Lifeline Hellas
Η πρεμιέρα της ταινίας Melania, η συνεργασία της Μαρίας Σάκκαρη με τα Νερά ΑρρένΑ, «Νημάτων Ένδυμα» της Denise Ελευθερίου, 30 Χρόνια «Μαζί για το Παιδί», προτάσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, πρεμιέρα της θρυλικής «ΛΟΛΑ» στο Παλλάς, η προσφορά Αγάπης της ΔΕΗ και ο Λόρδος Βύρωνας Πυργοδεσπότης στην Κηφισιά
Κυριακή απόγευμα και τη στιγμή που γινόταν ένα γύρισμα μέσα στο ατελιέ του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, στην οδό Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, ένα κερί έφερε την καταστροφή, ανάβοντας φωτιά σε έναν συγκεκριμένο χώρο του ατελιέ.
Μιλήσαμε με τον Βασίλη Ζούλια, που βρισκόταν στην αστυνομία σήμερα το πρωί για κατάθεση, και η πρώτη του κουβέντα ήταν: «Ήταν μια κακιά στιγμή. Ευτυχώς που δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα. Αυτό είναι που μετράει και είμαστε τυχεροί που μιλάμε σήμερα. Η ανθρώπινη ζωή είναι αυτή που εχει αξία. Όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται».
«Από τα 600 τ.μ. του διαμερίσματος, κάηκαν τα 45 τ.μ. που ήταν δύο δωμάτια, τα οποία όμως ηταν το “θησαυροφυλάκιό μας”, γιατί εκεί ήταν όλα τα συλλεκτικά μας ρούχα, ρούχα που συγκεντρώναμε τα τελευταία 15 χρόνια», ανέφερε για τη ζημιά.
Ο ίδιος δεν βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή της φωτιάς και ειδοποίηθηκε, όπως και η Πυροσβεστική, που έσπευσε για την κατάσβεση.
Το ατελιέ του Βασίλη Ζούλια βρίσκεται στον 5ο όροφο μίας νεοκλασικής αστικής πολυκατοικίας της οδού Ακαδημίας, δίπλα στη Γαλλική Πρεσβεία. Στο ισόγειο βρίσκεται η μπουτίκ με το pret-a-porter, ενώ στον 5ο βρίσκεται το showroom με τις δημιουργίες της Υψηλής Ραπτικής και τα εργαστήρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης Ζούλιας είχε προγραμματίσει να πάει στο Μόντρεαλ του Καναδά στις 16 Απριλίου για μία επίδειξη στην Ελληνική Κοινότητα με κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου και, βέβαια, την παρουσία του στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στις 20-23 Απριλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mavrommataion Apartment: Ένα εξοχικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης
Τα 100 δημοφιλέστερα μουσεία του κόσμου – Η θέση του Μουσείου Ακρόπολης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαφή χρώματος όσο ο μισθός ενός έτους – Το πανάκριβο αιγυπτιακό μπλε της αρχαιότητας
- Τιτάν: Κέρδη ρεκόρ EBITDA ύψους €606 εκ. – 5ο έτος αύξησης πωλήσεων στις €2,67 δισ. – Πρόγραμμα αγοράς μετοχών €10 εκ. τέλη Μαρτίου
- Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Stena Bulk
- Washington Post: Χρηματοδότηση-μαμούθ από το Πεντάγωνο για τον πόλεμο – Στο τραπέζι αίτημα άνω των 200 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.