• Business Of Fashion

    Tassos Mitropoulos: Εντυπωσιακές τουαλέτες και φορέματα για το τέλειο βραδινό look στο AXDW

    ιωαννα-μπελλα

    Ιωάννα Μπέλλα Φωτογραφία: NDP/Photo Agency


    Τη νέα του collection παρουσίασε ο Tassos Mitropoulos την 4η ημέρα του Athens Xclusive Designers Week που διεξήχθη στον επιβλητικό χώρο του Μεγάρου Ζαππείου.

    Ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής, που είναι γνωστός για την ποιότητα και το πρωτοποριακό του στυλ, εντυπωσίασε τον κατάμεστο χώρο του Ζαππείου, όπου έλαβε χώρα η επίδειξη, με τις ξεχωριστές δημιουργίες του που αποτελούνται κυρίως από σικ τουαλέτες και φορέματα για ένα άψογο και ταυτόχρονα edgy βραδινό look.

    Οι αποχρώσεις του μαύρου, του έντονου πράσινου, του μπλε electric, αλλά και του κόκκινου είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στη συγκεκριμένη collection με ευφάνταστες δημιουργίες από δαντέλα και διαφάνειες.

    Το πάθος του για καινοτομία φαίνεται από τους πρωτοποριακούς συνδυασμούς των υλικών που χρησιμοποιεί. Λεπτομέρειες όπως φτερά και πούλιες ανέδειξαν τα outfit, δίνοντάς τους ακόμη περισσότερη λάμψη.

    Η καριέρα του Tassos Mitropoulos ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία. Πάντα έχοντας στο νου του την φιλοσοφία του να δημιουργεί κάτι το μοναδικό, άρχισε να σχεδιάζει γυναικεία και ανδρικά πλεκτά με κεντήματα και ζωγραφική στο χέρι.

    Σε ηλικία μόλις 17 ετών, παρουσίασε την πρώτη του collection σε fashion show, ενώ στα 23 του χρόνια δημιούργησε την πρώτη εταιρεία μαζικής παραγωγής σε χειροποίητα πλεκτά για γυναίκες με ιδιαίτερη αισθητική. Παράλληλα, σπούδασε σχέδιο στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο Academia Dell’ Art.

    Μετά το τέλος των σπουδών του, εμπλούτισε τις collection του σχεδιάζοντας βραδινά, αλλά και casual ρούχα συμπληρώνοντας με δερμάτινα, γούνες, ζώνες, τσάντες και παπούτσια.

    Σε μικρό διάστημα κατάφερε τα ρούχα του να είναι διαθέσιμα σε exclusive boutiques και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το εξωτερικό.

    Πρόσφατα, ο Tassos Mitropoulos δημιούργησε και την πρώτη του collection αποκλειστικά με γαμήλια νυφικά.

    ιωαννα-μπελλα

    Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος Τασος-μητροπουλος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Maison Zoulias: Θηλυκότητα και glamour για όλες τις ώρες της ημέρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή έναρξη της Athens Xclusive Designers Week με εντυπωσιακές δημιουργίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Peace & Chaos – AXDW: Για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν



    ΣΧΟΛΙΑ