• LIFE&STYLE

    Peace & Chaos – AXDW: Για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν


    Με ένα ξεχωριστό show από το αγαπημένο brand Peace & Chaos έριξαν αυλαία οι επιδείξεις του Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιήθηκαν στον επιβλητικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου. Οι δημιουργικοί σχεδιαστές Νεφέλη Άλαν και Δημήτρης Πανταζής παρουσίασαν τη νέα συλλογή τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2019 με τίτλο «Substance of Light» εντυπωσιάζοντας τους λαμπερούς παρευρισκόμενους ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και το mononews.gr.

    Το show ξεκίνησε με μία χορεύτρια ντυμμένη στα λευκά αντικατοπτρίζοντας την «ειρηνική» φύση των σχεδιαστών και προετοίμασε το κοινό για το δυναμικό θέαμα που επακολουθούσε, ενώ την επίδειξη άνοιξε το γνωστό μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου.

    Φορέματα με δυνατά statement, cycling shorts, ολόσωμες φόρμες, φούστες, jackets από denim, διαφάνειες και hoodies ήταν μερικά από τα κομμάτια που μας παρουσίασαν. Τα ρούχα της συλλογής είχαν αθλητικό ύφος και προορίζονται για δυναμικές γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν.

    Πρόκειται για μία μοντέρνα συλλογή που αποτελείται από casual δημιουργίες με κύρια στοιχεία τα έντονα prints και χρώματα που αποπνέουν δυνατά vibes και θετική ενέργεια. Επικρατούν τα φουτουριστικά σχέδια σε στενές, αλλά και loose γραμμές με φλούο λεπτομέρειες σε κορδόνια, κάλτσες και κουκούλες.

    Κύρια έμπνευση για τη δημιουργία της συλλογής αποτελεί το φως που προσδίδει θετική ενέργεια και ελπίδα για το μέλλον. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συλλογή «Substance of Light» αποτυπώνει μία αντίθεση νοημάτων, ενώ παράλληλα μας δίνει μία αναζωογονητική και αιθέρια αίσθηση. Παράλληλα αποπνέει χαλάρωση, ισορροπία και αλήθεια.

    Πώς γεννήθηκε το brand

    Οι σχεδιαστές Νεφέλη Άλαν και Δημήτρης Πανταζής γνωρίστηκαν το 2007 στο χώρο της μόδας, όπου εργάζονταν μαζί ως ομάδα σε μια μεγάλη ελληνική εταιρία. Στην πορεία έγιναν ζευγάρι και αποφάσισαν να προκαλέσουν τον εαυτό τους μέσα από τη δημιουργία ενός brand που αντιπροσωπεύει τους ίδιους.

    Έτσι, με μικρά βήματα, αλλά και πολύ πάθος γεννήθηκε το Peace & Chaos. Πηγή έμπνευσης για την ονομασία του brand αποτέλεσαν κάποια χαρακτηριστικά των σχεδιαστών. Ειρηνοποιός της υπόθεσης είναι ο Δημήτρης Πανταζής, ενώ η Νεφέλη Άλαν αντιπροσωπεύει το Χάος.

    καζαντζογλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δάφνη Βαλέντε – AXDW: Όταν μόδα και οικολογική συνείδηση γίνονται ένα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kathy Heyndels – Giannetos Handmade: Ένα fashion show με όμορφες δημιουργίες, αλλά κακή διοργάνωση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν φέτος στο σόου της Victoria’s Secret 



    ΣΧΟΛΙΑ