• Business Of Fashion

    Κάν’ το όπως οι Influencers: Οι φθινοπωρινές τάσεις στο street style των Insta Fashionistas

    • NewsRoom


    Οι Influencers της μόδας δίνουν μαθήματα στιλ στους δρόμους  των ευρωπαϊκών πόλεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Instagram, συνδυάζοντας τις νέες τάσεις που κυριάρχησαν στις πασαρέλες για φθινόπωρο/χειμώνας 2019-20 με το δικό τους προσωπικό στιλ.

    Οι σχεδιαστές φάνηκαν διχασμένοι μεταξύ των συλλογών τους για τις φθινοπωρινές τάσεις, καθώς δημιουργήθηκαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα: στο ένα συναντάται η διαχρονική αξία της γαλλικής bourgeoisie, που αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό και το ρομαντικό, και στο άλλο στρατόπεδο βρίσκεται η επανάσταση και η αντισυμβατικότητα με κυριαρχία των πανκ και ροκ στοιχείων που εμπνέονται από την σύγχρονη γυναίκα. Βέβαια αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τις Influencers καθώς προτίμησαν τον συνδυασμό των δύο «ρευμάτων».

    Έτσι στις αναρτήσεις τους συναντάμε τόσο ρομαντικές και σικ τάσεις όσο και ροκ σχέδια, με το «πάντρεμα» των δύο τάσεων να γίνεται με επιτυχία από τις διαδικτυακές fashionistas, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι mix and match. Στις αναρτήσεις λοιπόν βλέπουμε παραλλαγές του εμβληματικού twig  της Chanel και του smokin του οίκου Yves Saint Laurent, slouchy μπότες, μικρές τσάντες σε διάφορα σχέδια και υλικά, ενώ τα καπέλα κάνουν δυνατή επιστροφή ως μια απαραίτητη λεπτομέρεια του outfit τους.

    @inthefrow 887 χιλ. ακόλουθοι
    @negin_misarlehi 5,6 εκ. ακόλουθοι
    @camilacoelho 8,4 εκ. ακόλουθοι



    ΣΧΟΛΙΑ