• Business Of Fashion

    Το πιο hot αξεσουάρ για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι εποχές που ευνοούν τον συνδυασμό διάφορων αξεσουάρ και τις εναλλαγές στο στιλ, αφού το κρύο είναι μια πολύ καλή αφορμή για πανωφόρια, γάντια, φουλάρια και κυρίως καπέλα.

    Αν και πολλοί τα έχουν συνδυάσει με το καλοκαίρι ή με τις εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, τα καπέλα είναι αξεσουάρ που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα το χειμώνα, προστατεύοντας από το κρύο και δίνοντας έξτρα κομψότητα στο look. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του πλανήτη λάνσαραν φέτος στις επιδείξεις τους looks με καπέλα και μέσα από τα shows τους κατάφεραν να αναδείξουν αυτό το παραμελημένο fashion trend, μετατρέποντας το σε ένα must have αξεσουάρ.

    Οι τάσεις λοιπόν στα καπέλα, όπως έχουν καθοριστεί από τους οίκους μόδας για την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο 2019/20, είναι τα oversized καπέλα, ο μπερές, το Baker Boy, το Baseball και τα αντίστοιχα αθλητικά σκουφάκια, το Bucket και Visor.

    Αν και φαντάζουν ως ένα δύσκολο αξεσουάρ, που μόνο η δούκισσα του Κέιμπριτζ μπορεί να το δαμάσει, στην πραγματικότητα είναι εύκολο στο συνδυασμό αρκεί να έχει όρεξη και φαντασία κανείς, για να πειραματιστεί με το στιλ του.

    Μάλιστα, πολλά διάσημα μοντέλα, influencers, fashion bloggers αλλά και προσωπικότητες έχουν αγαπήσει όσο πότε άλλοτε αυτό το trend, καθώς ο φακός δύσκολα τις αποθανατίζει πια χωρίς τα αγαπημένα τους καπέλα.

    Oversized Καπέλο

    Blake Lively

    Baseball Καπέλο

    Kendall Jenner

    Bucket Καπέλο

    Kaia Gerber

    Visor Καπέλο 

    Σκουφάκι

    Kylie Jenner

    Μπερές

    Negin Mirsalehi

    Baker boy Καπέλο 

    Gigi Hadid



    ΣΧΟΛΙΑ