• Business Of Fashion

    Τα πιο hot trend στις τσάντες για το φθινόπωρο και χειμώνα του 2019/20

    • Μαργαρίτα Οικονόμου


    Από τις πασαρέλες της Νέας Υόρκης έως το Παρίσι, η μόδα στο πιο βασικό αξεσουάρ για την γυναίκα, την τσάντα, δίνει νέα πνοή με πολλά σχήματα χρώματα και υφές για το φθινόπωρο και χειμώνα 2019-20.

    Τα περίεργα σχήματα, οι διάφανες πλαστικές τσάντες, αλλά και οι υπερβολικά λαμπερές και στολισμένες με στρας και πούπουλα τσάντες αποτελούν τις τάσεις για φέτος. Ακόμα, από το παρελθόν, και κυρίως την δεκαετία του 2000, ξαναγυρνούν οι μικροσκοπικές τσάντες ώμου και χειρός, τις οποίες πολλές διάσημες λάτρεψαν και πρώτη από όλες η Πάρις Χίλτον, που δημιούργησε δικιά της σειρά μόνο με αυτές τις τσάντες.

    Ακόμη, δυνατή επιστροφή κάνουν και οι τσάντες «πουγκί», σε πολλά μεγέθη συνοδεύοντας την γυναίκα σε όλες τις περιστάσεις στην καθημερινότητας της. Οι tote και slouchy (όπως επίσης και στις μπότες εμφανίζεται το slouchy trend ) τσάντες βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο για αυτή την σεζόν, ενώ τα ρετρό πορτοφόλια προτείνονται από τους ειδικούς της μόδας για μια πιο μίνιμαλ εμφάνιση.

    Ακόμη, για αυτή την σεζόν θα επικρατήσουν απλά μονόχρωμα σχέδια με μικροσκοπικές λεπτομέρειες  μεταλλικών στοιχείων που συνήθως φέρουν την επωνυμία του οίκου.

    Στα πιο τολμηρά trends που κόσμησαν τις πασαρέλες κατατάσσονται η διπλή τσάντα, οι hands free η αλλιώς μπανάνα τσάντες,  ενώ τα ασυνήθιστα σχήματα όπως του ακορντεόν και του γιατρού θα επικρατήσουν εξίσου για φέτος στις αγορές καθώς αποτελούν ένα must για μια βραδινή έξοδο που θέλει να κάνει statement.

    Το καπιτονέ σχέδιο στις τσάντες το φθινόπωρο και το χειμώνα 2019-20 θα αποτελέσει κορυφαία τάση. Θα υπερισχύσει τόσο στις δερμάτινες, όσο και στις φουσκωτές τύπου μαξιλαριού τσάντες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ραφή στο δέρμα που έχει συνδυαστεί με την πολυτέλεια και την διαχρονικότητα του οίκου Chanel, με την θρυλική τσάντα Classic Flap του οίκου.

     



    ΣΧΟΛΙΑ