• LIFE&STYLE

    Αυτές είναι οι 10 ισχυρότερες celebrity fashion influencers

    • NewsRoom


    Πλέον οι πηγές έμπνευσης και πληροφόρησης γύρω από τη μόδα, τις τάσεις και τα hot items βρίσκονται σε πολλά διαφορετικά σημεία στις σελίδες των περιοδικών, τα διάφορα fashion sites, τις πασαρέλες, τα καταστήματα μέχρι και στο λατρεμένο instagram. Δε θα μπορούσαν όμως να λείπουν από αυτή τη λίστα οι celebrities που πολύ συχνά ακόμη και ένα τους ρούχο γίνεται sold out την επόμενη κιόλας ημέρα. Είτε πρόκειται για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί είτε για κάποιο street style look, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις σιλουέτες, τα χρώματα, τα μοτίβα, τις τάσεις, αλλά και τα στιλ τα οποία οι περισσότερες έστω και ασυνείδητα ακολουθούμε.

    Ποιες όμως είναι εκείνες οι διάσημες κυρίες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκόσμια; Σίγουρα η Δούκισσα του Sussex Meghan Markle έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της βιομηχανίας της μόδας με τις στιλιστικές της επιλογές, ενώ προβλέπεται να γίνει και η ειδικός στο maternity style μιας και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ως μέλλουσα μανούλα έχουν ενθουσιάσει. Μήπως όμως ο κόσμος αναζητά πιο sexy και fashion forward looks όπως αυτά της Kim Kardashian αλλά και της μικρότερης ετεροθαλής αδερφής της Kylie Jenner ή streetwear inspiration μιας και η athleisure φιλοσοφία αποτελεί πια ολόκληρη βιομηχανία; Την απάντηση μας δίνει η παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης μόδας Lyst που παρακολουθεί τα δεδομένα από τα περισσότερα search engines αλλά και τις επιδράσεις κάθε διασημότητας πάνω στις πωλήσεις και στα social media. Κάνοντας, λοιπόν, μετρήσεις και συγκρίσεις, η Lyst κατέληξε και δημοσίευσε τον κατάλογο των 10 ισχυρότερων celebrity fashion influencers για το 2018, τον οποίο και θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω.

    Top 10 Celebrity Influencers

    10. Ariana Grande
    Η νεαρή pop τραγουδίστρια έχει καταφέρει να αφήσει ήδη το στίγμα της στον κόσμο της μόδας φορώντας και εκπροσωπώντας διάσημες εταιρίες όπως οι Reebok, Burberry και Vera Wang. Κάθε φορά που η Grande φοράει κάτι καινούριο, προκαλεί τεράστιο buzz στις αναζητήσεις.

    Μάντσεστερ

    9. Rihanna
    Το bad girl RiRi έπεσε στην ένατη θέση για αυτή τη χρονιά από την πρώτη θέση που κατέκτησε πέρσι. Η εταιρία της Fenty που προωθεί και ενισχύει το body positivity είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους αυτής της τεράστιας επιρροής που έχει.

    Rihanna wearing Mary Katrantzou

    8. Blake Lively
    Μπορεί να την είχαμε γνωρίσει μέσα από τις χαριτωμένες φούστες και τα prom dresses της σειράς Gossip Girl όμως η Blake πλέον έχει δημιουργήσει το δικό της προσωπικό στιλ. Μάλιστα έχει καταφέρει να απογειώσει το ανδρόγυνο look με εκατομμύρια γυναίκες να αναζητούν ιδέες για το πώς να φορέσουν ένα κουστούμι μέσα από τις εμφανίσεις της.

    blake-lively.jpg

    7. Chiara Ferragni
    Δε θα μπορούσε να απουσιάζει η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας Chiara Ferragni  που σύμφωνα με μετρήσει μετά τον φαντασμαγορικό γάμο της (ο οποίος μεταδόθηκε live στους 15 εκατομμύρια οπαδούς της Instagram), οι αναζητήσεις για τον γαλλικό οίκο που σχεδίασε τα νυφικά της Dior αυξήθηκαν κατά 109%.

    6. Serena Williams
    Όταν πρόκειται για τον αθλητισμό, κανείς δεν έχει μεγαλύτερη επιρροή από τη Serena Williams. Αφού φόρεσε ένα Off-White x Nike φόρεμα  στο US Open, τα «μαύρα φορέματα τένις» αυξήθηκαν κατά 108%.

    serena-williams

    5. Beyoncé
    Εκατομμύρια κόσμος από ολόκληρο τον πλανήτη παρακολούθησε την εμφάνισή της στο Coachella, όμως η μουσική και τα απίθανα χορευτικά δεν ήταν ο μόνος λόγος. Οι αναζητήσεις για τα μπλουζάκια Balmain και τα denim σορτσάκια εκτοξεύτηκαν αμέσως μετά το φεστιβάλ.

    4. Cardi B
    Μπορεί να είναι εκκεντρική και η μουσική της να μην αρέσει σε όλους όμως μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα, ότι είναι μία αληθινή tastemaker. Από τα Dolce & Gabbana, φορέματα, τις Tom Ford τουαλέτες και τις δημιουργίες του οίκου Moschino για το Met Gala, καταφέρνει πάντα να τραβάει τα φωτογραφικά φλας και να δημιουργεί ντόρο γύρω από το όνομά της.

    cardi-b.jpg

    3. Meghan Markle
    Σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη το όνομα της Δούκισσας σε αυτή τη λίστα. Κατάφερε να ξεπεράσει την sister in law, Kate Middleton, να επηρεάσει τις αναζητήσεις για τα “boat neck” και “tuxedo dresses” αλλά και να απογειώσει τους οίκους Givenchy και Stella McCartney που εμπιστεύεται τυφλά για τις περισσότερες εμφανίσεις της.

    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

    2. Kim Kardashian
    Είτε τη μισείτε είτε τη λατρεύετε όλοι, θα συμφωνήσετε στο ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της εποχής μας. Συνήθως είναι και η πρώτη που φοράει οποιοδήποτε trend όπως τα biker shorts, τα neon χρώματα ακόμα και τα hot κουρέματα με πολλές γυναίκες να την ακολουθούν ή απλά να τη θαυμάζουν.

    1. Kylie Jenner
    Έχοντας κερδίσει ήδη έναν τίτλο ως η πιο νέα selfmade billionaire, φέτος έρχεται και με έναν ακόμα: αυτόν της ισχυρότερης fashion επιρροής. Είτε πρόκειται για τις φόρμες Adidas, είτε για τα εσώρουχα Victoria’s Secret είτε για τα φορέματα Alexander Wang, η Kylie Jenner έχει άμεση επίδραση στη βιομηχανία της μόδας.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπάνια φωτογραφία με τα έξι παιδιά της μοιράστηκε η Μαντόνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eίναι γεγονός! Η Victoria’s Secret θα λανσάρει και πάλι μαγιό μετά από τρία χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: Δέκα αστραφτερά φορέματα με παγιέτα, ιδανικά για τις γιορτινές μέρες!



    ΣΧΟΛΙΑ